PODKAST SLOVENSKIH NOVIC

Vedeževalec Blaž v ŠOKkastu: Napovedal bližnjo smrt in jih pustil brez besed (VIDEO)

Najbolj znani vedeževalec pri nas je prišel v studio in v novi epizodi podkasta ŠOKkast spregovoril o življenju in delu.
Fotografija: Blaž Knez je najbolj znan po svojih ostrih napovedih in brez dlake na jeziku pove kar misli. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Blaž Knez je najbolj znan po svojih ostrih napovedih in brez dlake na jeziku pove kar misli. FOTO: Marko Feist

Blaž Knez bolj znan, kot vedeževalec Blaž je v studio prinesel tri osebne predmete, ki ga spremljajo vsak dan. Njegov znameniti »dalje!« je postal pravi zaščitni znak oddaj, kjer napoveduje prihodnost. Velika otroška želja je bila, da bi postal vedeževalec in počasi je to željo začel uresničevati. Sloveniji se je predstavil tudi v oddaji Dannyeve zvezde, njegova kariera pa je šla od tam samo še navzgor. Močno energijo pa je imela tudi njegova babica, saj je znala pozdraviti tudi kakšno bolezen. Kot najstnik se je prijavil v oddajo, kjer so iskali pevske talente in spotoma povedal, da zna napovedati prihodnost s pomočjo kart. Žiriji je napovedal prihodnost, bili so navdušeni in še danes se spomni, kaj jim je napovedal.

Smrt se hitro vidi

Velikokrat napoveduje prihodnost tudi na kakšnih zasebnih druženjih in prav pred kratkim je skupini ljudi omogočil ta vpogled v njihovo usodo. Njegove napovedi pa so lahko zelo specifične in prav takrat ljudje še bolj podvomijo o njih. Prav na omenjenem druženju je napovedal smrt zelo bližnje osebe, ki se je tudi uresničila: »Sem rekel, da za omenjeno mizo vidim bližnjo smrt in to se je tudi uresničilo. Smrt se takoj navoha in pravi vedeževalec zna napovedati smrt in rojstvo,« nam je razkril. V svoji kareri je sprejel približno pol milijona klicev in napovedal številne usode. Najamejo ga tudi za dekliščine, kjer je bodoči nevesti celo napovedal, da naj bele obleke zaenkrat še ne obleče. Ni ga poslušala in pravljica se je hitro končala.

Blaž Knez je delil svojo zgodbo. FOTO: Marko Feist
Blaž Knez je delil svojo zgodbo. FOTO: Marko Feist

Imitacije njegovega vedeževanja ga nasmejijo

Beseda je tekla tudi o številnih imitacijah, ki nastajajo ob njegovem delu. Še posebej rad ga imitira Tilen Artač in Blaž nam je razkril, da se ob tovrstnih posnetkih zelo zabava. »Vedno, ko naredi nov posnetek, mi to ljudje pošiljajo in si rečem, kako dobro je to oponašal.«

Sicer pa se Blaž najraje sprošča v samoti, rad se vozi z avtom in takrat najde svoj mir. Sproščenost pa mu prinesejo tudi potovanja, veliko se potika tudi po Madžarski, kjer je nekaj časa celo živel. »Rad obiščem nove kraj in spoznavam nove ljudi. Veseli me tudi učenje novih jezikov.« V bližnji prihodnosti pripravlja glasbene novosti, ponovno je moči združil z Miho Hercogom in Sašo Lendero, ki sta spisala že prejšnje hite. Z Damjanom Murkom sta pred časom izdala pesem Mrcina, ki je preplavila Slovenijo. Za konec pa je celo pogledal v karte in preveril, kaj čaka naš podkast v prihodnje.

Oglejte si še izbor ostalih ŠOKkastov, ki vas čakajo v naši zbirki.

 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije