KMETIJA

V areni šokirala tekmece, voditeljica Natalija presenečena: To je boj vseh dvobojev

Vihar je iz arene Kmetije odpihnil Adrijano.
Fotografija: Sara in Adrijana pred dvobojem. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Sara in Adrijana pred dvobojem. FOTO: Voyo

V šovu Kmetija je prišel čas za ženski dvoboj. Dvobojevalki Sara in Adrijana sta pred odhodom v areno veliko taktizirali in si obljubili, da bosta v primeru poraza druga drugo imenovali za glavo družine. A Sara je imela tudi rezervni načrt. Če ji Adrijana ne bi dala roke, da bo v primeru poraza imenovala njo za glavo družine, je sklenila zaščititi Reneja.
 
Adrijana je med drugo igro že skoraj obupala. FOTO: Voyo
Adrijana je med drugo igro že skoraj obupala. FOTO: Voyo
Pred spopadom se je nad areno razbesnel vihar, ki je še otežil boj za Saro in Adrijano, ki je določila vrstni red bojev: spretnost, moč in znanje. Najprej sta igrali igro vodna spirala, ki jo je dobila Sara. Presenetljiv je bil zasuk v drugi igri moč do zmage, saj se je Adrijana, ko bi morala odviti le še zadnji vijak, odločila pomagati Sari. Dvojčka Klobasa sta bila ogorčena, da se je Adrijana predala. »To je boj vseh dosedanjih bojev,« je komentirala voditeljica Natalija. Vendar se je Adrijana na koncu odločila, da bo le zmagala, in dvignila tablo z napisom zmaga.
 
O zmagovalki je odločala tretja igra – znanje. Več ga je pokazala Sara, ki je tako ostala v boju za končno zmago.
 
»Mi smo se smejali, kot da smo 'glupi'. Adrijana je pomagala Sari, da je imela še dva 'šravfa' za 'odšravfati', ona je pa šla in svojo tablo dvignila. To je kot Lolek in Bolek, Pat in Mat, A je to,« je komentiral Jan.
 

Preostali tekmovalci so z napetostjo pričakovali, koga je Adrijana postavila za glavo družine. FOTO: Voyo
Preostali tekmovalci so z napetostjo pričakovali, koga je Adrijana postavila za glavo družine. FOTO: Voyo
Jan razjezil Reneja

Po zmagi je Sara napisala pismo Reneju in mu razkrila, da je Jan brskal po njegovih osebnih stvareh in našel pismo, ki mu ga je napisal Tom. »S kakšno pravico mi brskaš po stvareh?« je jezni Rene na zagovor poklical Jana. »Nimam ti pravice brskati,« je ta priznal. Rene pa je zagrozil: »Jaz imam zdaj pratiko in jo bom obdržal.« Jan je odvrnil, če jo bo našel, jo bo vzel. »Če jo boš našel,« mu je zabrusil nazaj Rene in napovedal, da bo od zdaj naprej igral umazano igro, tako kot jo je doslej Jan.
 
Tanja je napovedala, da bo v areno, če bo prišlo do tega, poslala Reneja, vsi pa nestrpno pričakujejo, koga bo Adrijana postavila za glavo družine. Kaže, da je s svojo odločitvijo razočarala Saro.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije