ŠE ZDALEČ NI POZABLJENA

Tina Maze ponovno v zelo ugledni družbi. Znani Američan je imel nasmeh do ušes (FOTO)

Tina Maze je obiskala Bansko, kjer je potekal moški veleslalom za svetovni pokal. Med drugim je bila ponovno v družbi Italijana Alberta Tombe. Po sliki sodeč jo je bil zelo vesel Američan Ted Ligety.
Fotografija: Tina Maze je prepoznaven obraz v tujini. FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Tina Maze je prepoznaven obraz v tujini. FOTO: Uroš Hočevar

Čeprav Tina Maze že nekaj let ne tekmuje več profesionalno, še zdaleč ni pozabljena. Zaradi uspehov, ki jih je dosegla v karieri, je še vedno zelo opazna v tujini. Tudi med nekdaj vrhunskimi tekmovalci.

Naša šampionka je bila v soboto na prizorišču moškega veleslaloma za svetovni pokal, ki je bil v Banskem. Očitno ji je bilo tam vse prej kot dolgčas, saj je bila v družbi številnih znanih.

Na instagramu je objavila več fotografij, na katerih lahko vidimo, da se je fotografirala z nekdanjimi vrhunskimi smučarji. Med drugim z Albertom Tombo, Tedom Ligetyjem, Marcom Girardellijem in Kiilianom Albrechtom. Na eni izmed fotografij je tudi legendarni bolgarski nogometaš Hristo Stojčkov, ki je pustil velik pečat v nogometu. Med drugim je več let igral tudi za slovito Barcelono. Kot je videti na eni od fotografij, pa na prizorišču veleslaloma ni manjkal niti Andrea Massi.

Tina Maze je ob koncu januarja objavila eno podobno fotografijo, na kateri je prav tako v družbi znanih športnikov.

Na včerajšnji tekmi v Banskem je lahko videla tudi lepo uvrstitev Slovenca. Žan Kranjec je namreč zasedel peto mesto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije