SLOVO

Slovenski glasbeniki v šoku: Sandi, odšel si veliko prezgodaj

Vsi, ki so ga poznali, so pretreseni. 
Fotografija: Sandi Maver. FOTO: Facebook Overjam International Reggae Festival
Odpri galerijo
Sandi Maver. FOTO: Facebook Overjam International Reggae Festival

Družabna omrežja so preplavila posvetila v slovo Sandiju Mavru, znanemu slovenskemu glasbenemu menedžerju. Vest o njegovi smrti so potrdili tudi na uradni facebook strani Overjam International Raggea Festival, katerega član organizacijskega odbora je Maver bil. 

Zapisali so, da so žalostni, da je umrl eden izmed ustanoviteljev festivala. »Tvoja duša je nesmrtna, del nas si bil vse od začetka. Bil si eden izmed očetov Overjam družine, ki je V Tolmin znova pripeljala reggae,« so zapisali in nadaljevali, da je pomagal evropskim in domačim bandom. »Naučil si nas mnogo in nam pokazal nasmeh tudi, ko je bilo težko. Imel si rešitev za vse. Zahvaljujemo se ti za vse, kar si storil za Tolmin in glasbo. Čutili te bomo ob sebi med projektom,« so še zapisali in mu poslali velik objem in zaželeli, naj počiva v miru. »Dragi Sandi, danes je žalosten za slovensko glasbeno sceno. Spomnim se tvojega nasmeha in požrtvovalnosti za glasbenike, ko smo se srečevali na festivalih po Sloveniji. Ti si eden izmed mojih vzornikov in razlogov, da sem tudi jaz danes del glasbene industrije. Hvala. Sandi, počivaj v miru,« je zapisala Vanesa. Od njega pa se je poslovil tudi Boštjan Gorenc Pižama in še mnogi drugi, ki ne morejo verjeti, da jih je Sandi zapustil. »Dragi Sandi, odšel si veliko prezgodaj. Hvala za vse dobro, ki si ga delil med ljudi, za vso glasbo, za vso požrtvovalnost, predvsem pa, da si ostal do zadnjega človek s srcem na pravem mestu. Pogrešali te bomo,« pa je še dodal Sandi Sadar Soba.

Maver je bil menedžer, ki je bil po poročanju Mladine obvladoval Primorsko. Z Andrejem Težakom je sodeloval s številnimi slovenskimi bandi in bandi bivše juge. Med temi so bili Elvis Jackson, Tide, Psycho-Path, Shyam, Gušti in Polona, Leaf-Fat, Slon in Sadež, Siti Hlapci, TBF in mnogi drugi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije