IZPOLNJENA ŽELJA

Skrivnostna Tamara in njen videoposnetek: le kaj bomo videli?

Pravi, da sama o pevski karieri ne razmišlja.
Fotografija: Tamara je nazadnje v videospotu nastopala skupaj z Renatom Lužarjem. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tamara je nazadnje v videospotu nastopala skupaj z Renatom Lužarjem. FOTO: Facebook

Tamara Korošec iz šova Ljubezen po domače je po razhodu z Renatom Lužarjem dalo jasno vedeti, da jo za zdaj drugi moški ne zanimajo. Zato je bilo presenečenje, ko je v razmaku nekaj ur objavila dve fotografiji, na katerih se stiska k dvema znanima moškima.

Najprej je objavila fotografijo, na kateri poljublja na lice srbskega reperja Rasto, kasneje pa še eno s slovenskim glasbenim producentom Alešem Vovkom - Raayem. Iz zapisa e razumeti, da je snemala videospot. Ker je zapisala še, da prihaja nova zvezda, smo takoj pomislili, da je zaplavala v glasbene vode pod okriljem Raaya ali pa morda sodeluje z Rasto. »Samo nastopam v videospotu,« je pojasnila in dodala, da sama nima glasu za pevko, »če bi imela ta talent, pa bi z veseljem«.
 
Preberite tudi:
Tamara v objemu Klobase, zvezdnica razkriva, kaj se plete med njima

Tamara Korošec in Rok Piletič. FOTO: Zaslonski posnetek
Tamara Korošec in Rok Piletič. FOTO: Zaslonski posnetek
Tamara je bila skrivnostna glede tega, v čigavem videospotu nastopa, saj tega še ne sme izdati. Ne bo pa to skrivnost prav dolgo, saj naj bi vsaj napovednik za videospot videli že danes. Je pa zatrdila, da ne gre za kakšno novo pesem Raste. »Stefana že dolgo časa poslušam. Približno pred štirimi leti sem ga tudi imela čast spoznati in se družiti z njim,« je razkrila, kako je nastala omenjena fotografija. Ker pa je objavila tudi fotografije z Rokom Piletičem, ki skupaj z bratom Anejem tvori duet BQL, ne bi bili presenečeni, če bi se izkazalo, da je nastopila v videospotu bratov, ki tudi sodita med Raayeve varovance.

Tamara je bila zgovorna tudi glede tega, kako je prišlo do njenega sodelovanja v videospotu skrivnostnega izvajalca. »Po snemanju spota Po tebi mi diši ljubezen sem izrazila željo, da bi še kdaj sodelovala, pa so me upoštevali.« V videospotu pesmi Mance Špik in Isaaca Palme je igrala nevesto, ženina pa Renato. Z njim je bila zaročen tudi v resničnem življenju, a pred oltar nista stopila ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije