PECIVO

Šifrerjev tiRUMisu

Prišel je s pecivom.
Fotografija: Sladko-rumasti izdelek Andreja Šifrerja je izrisal nasmehe; tudi na obrazu šefa Slovenskih novic in Dela Bojana Budje. FOTO: DEJAN VODOVNIK
Odpri galerijo
Sladko-rumasti izdelek Andreja Šifrerja je izrisal nasmehe; tudi na obrazu šefa Slovenskih novic in Dela Bojana Budje. FOTO: DEJAN VODOVNIK

Za pravcato presenečenje v uredništvu Nedeljskih novic, še posebno pa redakciji Bulvarja, je poskrbel Andrej Šifrer, avtor uspešnic, s katerimi so odraščale številne generacije Slovenk in Slovencev.

Mirjam, brez katere Andrejev tiRUMisu menda ne bi bil tako sočen, kot je bil. FOTO: K. E.
Mirjam, brez katere Andrejev tiRUMisu menda ne bi bil tako sočen, kot je bil. FOTO: K. E.

Prišel je namreč s pecivom. Pa ne pecivom kar tako, ampak s pravim, pravcatim tiramisujem, ki ga je v Ljubljano pritrogal prav iz Srednjih Bitenj. Odgovor na vprašanje, ali ga je pripravil sam, je pojasnil: »Sam, vendar ob gromozanski pomoči moje prijateljice Mirjam!« Menda pa je bilo nekaj spora glede sočnosti sladice, saj naj bi bil izdelek sprva bolj suh, vendar je na koncu izpadel super vlažen, no, sočen. Tako super, da so ga uradni preizkuševalci v Bulvarjevi redakciji Nedeljskih novic nemudoma prekrstili iz tiramisu v – tiRUMisu.


No, pa napovedal je tudi, da bo kmalu do ušes prispela nova skladba. Zavist ji je dal naslov. Pač lastnost, ki je pri Slovencih baje na vrhu vseh top list. Pesem bodo menda že danes (četrtek, 20. avgusta) lahko slišali obiskovalci njegovega nastopa na glasbeno-kulinaričnem dogodku v Slovenia Eco Resortu ob vznožju Kamniških Alp.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije