V KVIZU

Zvezdnik slovenskega Big Brotherja razkril: To vedo vse moje bivše (FOTO)

David, ki se je rodil s celebralno paralizo, je voditelju zaupal, da ga doma čaka devetmesečna hčerkica Zala, ki mu je obrnila življenje na glavo.
Fotografija: David Vrbnjak je brez dlake na jeziku. FOTO: RTV Slovenija
Odpri galerijo
David Vrbnjak je brez dlake na jeziku. FOTO: RTV Slovenija

Tokrat se je v kvizu Joker pri Mariu Galuniču na RTV Slovenija preizkusil David Vrbnjak, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Big Brother. David, ki se je rodil s cerebralno paralizo, je voditelju zaupal, da ga doma čaka 9-mesečna hčerkica Zala, ki mu je obrnila življenje na glavo. Z nasmeškom na obrazu je dejal, da je Zala šolski primer pridnega otroka.

Vrbnjak ne skriva, da mu je njegova bolezen zaznamovala otroštvo. Kot pravi, sta mu starša vseskozi stala ob strani in ga bodrila. Hodi v službo in na fitnes. 


 

Preberite tudi: 

Tanji po Kmetiji zamujala menstruacija, to se plete med njo in Janom
David objokan: Še vedno jo imam rad
VIDEO: Tako David iz BB išče službo

Na prvo vprašanje, ki se je glasilo, kateri praznik nestrpno čakajo zaljubljenci, je David seveda odgovoril kot iz topa in dodal, da ga tudi sam praznuje in da to lahko potrdijo vse njegove bivše. Seveda je poudaril, da to najbolj ve njegova žena. 

V šov se je prijavil zaradi mame

David se je med premorom razgovoril tudi o izkušnji v Big Brotherju. Dejal je, da se sam ni zlomil, saj je močna oseba, nekateri drugi pa da žal pritiska niso zdržali. Povod za to, da se je sploh prijavil, je bila njegova mama, saj se je na vsak način hotela preizkusiti v tem. »Če se boš pa ti prijavila, se bom pa tudi jaz,« ji je takrat dejal in to tudi storil. Kot pravi, sicer ne spremlja resničnostnih šovov. Nekaj časa po koncu snemanja Big Brotherja se je odstranil z vseh spletnih omrežij, saj mu zdaj bolj ustreza mirno življenje in mu zasebnost veliko pomeni.

V kvizu je David osvojil 7000 evrov, Galunič pa ga je označil za odličnega igralca, ki pozna odgovore na skoraj vsa vprašanja.

David in Tomaž v akciji, v ozadju pa Tibor. FOTO: Zaslonski posnetek
David in Tomaž v akciji, v ozadju pa Tibor. FOTO: Zaslonski posnetek

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije