PIKNIK

Saška poskrbela za čustven nastop

Saška Smodej, pevka skupine Skater, se je mudila na pikniku Katrce v Vojniku.
Fotografija: Saška Smodej ob Mihi Hercogu, Saša Lendero pa ob Samcyju (skupina Skater) FOTO: Mojca Marot
Odpri galerijo
Saška Smodej ob Mihi Hercogu, Saša Lendero pa ob Samcyju (skupina Skater) FOTO: Mojca Marot

V Vojniku se je odvijal piknik Katrce, ki ga z Radiem Celje pripravlja Klavdija Winder, ki na tej radijski postaji vodi istoimensko oddajo, sicer pa tudi poje v skupni Katrca. Na piknik je povabila vrsto slovenskih estradnikov, še največ iz vrst narodno-zabavne glasbe, ki jih gosti tudi v svojih oddajah. Med nastopajočimi je bila Saška Smodej, pevka skupine Skater, ki smo jo po nastopu ujeli s soimenjakinjo Sašo Lendero in njenim Mihom.

No, ne ravno povsem po naključju. Ne le da sta si čedni Saški kar malo podobni, izvedeli smo, da tudi veliko sodelujeta, saj Saša in Miha ustvarjata pesmi tudi za skupino Skater. Nazadnje sta zanjo ustvarila skladbo z naslovom Poka poka, še prej pa pesem Ta tamala, ki je pravi hit. A nastop v Vojniku je bil za Saško Smodej nekaj posebnega. To pa zato, ker jo je prvič v živo slišala peti njena stara mama Terezija. »Ja, ta nastop je bil zame bolj čustven kot sicer, saj me je stara mama prvič slišala in videla peti v živo. Saj veste, običajno s Skaterji nastopam ponoči in na krajih, ki jih starejši ne obiskujejo.«

No, na ta nastop pa je njena stara mama brez težav prišla, saj se je vse odvijalo sredi belega dne, pa še blizu, iz Šmartnega, je doma, nam je zaupala Saška. In še da ima nekaj pevskih genov očitno tudi po njej, saj rada poje. Je namreč članica ljudskih pevk Taščice.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije