MILI KORPAR

Sama svoj mojster: poglejte, česa se je lotila znana pevka (FOTO)

Padla je v posteljo, spanec je bil najboljši od vseh.
Fotografija: Mili je prava zidarka. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Mili je prava zidarka. FOTO: osebni arhiv

Mili Korpar, odlična hrvaško-slovenska pevka, v obdobju dveh let epidemije ni počivala, kot tudi ne zdaj. Ker nastopov takrat ni bilo, se je odločila za obnovo domačije v Podravini, ki jo je podedovala. Prav vsega se je lotila sama.

»Hiško sem hotela 'porihtati' in narediti spet bivalno, vendar tudi pokazati, da je mogoče urediti hišo z minimalnim finančnim vložkom. Opremo sem poiskala v avstrijskih oglasih, kar so ljudje podarjali in mi je bilo všeč. Najela sem kombi in vse to šla iskat. Pa tudi od prijateljic in sorodnikov sem dobila veliko.«

Sama je položila ploščice v mozaičnem stilu. FOTO: osebni arhiv
Sama je položila ploščice v mozaičnem stilu. FOTO: osebni arhiv

Mili je podarjeno pohištvo prebarvala v pastelne barve in dodala cvetlični vzorec z retro pridihom. »Začela sem z največjim prostorom, z urejanjem tal, kjer so bile stare ploščice zanič. Dobila sem veliko ostankov različnih ploščic, zato sem delala mozaik. Ko pa sem se naučila še rezanja s 'fleksom', sem položila še hodnik in stopnice pred vhodom. Po takšnem celodnevnem delu sem zvečer kar padla v posteljo in ta spanec je bil najboljši od vseh«, je opisala Mili svoje dveletno delo in s tem dokazala, da tudi ženska zmore vse.

Ob nastajanju njenega, kot pravi, kotička za dušo jo je vedno spremljala zvesta psička Leda.

Mili nastopa tudi v kabaret šovu. FOTO: osebni arhiv
Mili nastopa tudi v kabaret šovu. FOTO: osebni arhiv

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije