OKREVALA EN TEDEN

Rebeka Dremelj iskreno o lepotni operaciji: dobila je injekcijo v oko

Poleg gub jo je na njenem obrazu motila še ena stvar.
Fotografija: Rebeka Dremelj je z rezultatom zadovoljna. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Rebeka Dremelj je z rezultatom zadovoljna. FOTO: Voyo.si

Lepotni posegi ali popravki so za marsikoga še vedno tabu in tega ne bo za nobeno ceno priznal(a), da si je dal(a) kaj popraviti. A med njih ne sodi Rebeka Dremelj, ki je na svojem blogu odkrito zapisala, za kakšen poseg se je odločila in zakaj.​

»Najprej sem si rekla...mah, zakaj bi komu govorila, kaj sem naredila. Kaj koga briga?,« priznava nekdanja mis Slovenije, a jo je prepričala prijateljica, ko ji je rekla, da jo imajo ljudje radi prav zato, ker vedno pove, kako stvari stojijo in kaj ji leži na duši. Tako je Rebeka že pred časom priznala, da uporablja botoks. Že nekaj časa pa so jo poleg gub, ki jih gladi z botoksom, motile še povešene veke, zato se je odločila, da si bo dala operirati zgornje veke. »Postopku, pri katerem ti odrežejo odvečno kožo na očeh, pravimo blefaroblastika. Njen smisel pa je, da skoraj nihče ne opazi, da si kaj spremenil na sebi, vsi pa opazijo, da si videti precej bolj spočit in posledično mlajši. Kar dobra stvar, kajne? Skratka, zadeva, ki deluje naravno, ne kot denimo filerji v ličnicah, ki te znajo tudi izumetničiti ali celo skaziti tvoje naravne poteze,« pojasnjuje Rebeka.

Rebeka je podrobno opisala, kako poteka operacija, in priznala, da se je najbolj bala injekcije v oko, pa jo je celo manj bolelo kot injekcija botoksa v čelo: »Bolečina je bila celo tako minimalna, da bi jo z lahkoto prenesel tudi vsak moški, kaj šele ženska …« Operacija je trajala približno uro in pol, sledilo pa je enotedensko okrevanje. 

Dva tedna po operaciji je Rebeka zadovoljna in srečna. Prišla pa je še do enega spoznanja; ko je okrevala po operaciji, so njeni hčeri in mož znali marsikaj postoriti namesto nje.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas