NOVI ZAČETKI

Razočarana Lili Žagar, poglejte, kaj so ji sporočile znane Slovenke

Rjavolasa lepotica je pred novim kariernim izzivom.
Fotografija: Marko Potrč in Lili Žagar, ki se očitno dokončno poslavlja od televizije. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Marko Potrč in Lili Žagar, ki se očitno dokončno poslavlja od televizije. FOTO: Facebook

Eno najlepših televizijskih voditeljic pri nas Lili Žagar smo nazadnje na malih zaslonih spremljali na Planet TV, kjer se je kot voditeljica oddaje Dan izmenjevala s Katjo Tratnik. Od tedaj je lepa rjavolaska očitno obupala nad televizijo, vsaj sodeč po njenih zapis na družbenih omrežjih, in se pripravlja na nove izzive.

»Vedno sem trdila, da te življenje postavi tja, kamor spadaš. Včasih se to zgodi zlepa, včasih zgrda. Večinoma slednje. Ker smo ljudje pač radi zasidrani v coni udobja. Zase sicer težko rečem, da sem kdaj zares bila v coni udobja, ker delo na televiziji je vse prej kot to. Iz danes na jutri ne veš, kaj te čaka. Ko se projekt konča, se sprašuješ, ali je to zadnja stvar, ki si jo počel na televiziji. Beseda hvala ne obstaja. Ko je konec, si pozabljen. Do naslednjega projekta. Te bodo še kdaj poklicali, te bodo zamenjali? In ko že pride oddaja, za katero se zdi, da je to nekaj, kar bi lahko bilo dolgoročno in "varno", in že celo malo okusiš tistega udobja, jo čez noč ukinejo. Seveda na to nisi pripravljen, ker ti tega nihče prej ne pove. Zahvale, stiska roke in iskrenega pogleda v oči ne dobiš. Ah, Lili, pa saj si ja navajena tega, nič novega! In takrat se je zgodil tisti prelomni trenutek: trenutek, ko sem spoznala, da moram naprej. Da me bo ta televizijski labirint, če bom še vztrajala, energijsko izčrpal. Tako me je premetavalo v zadnjih letih, vrglo me je v centrifugo skupaj z vsemi možnimi čustvi; srečo, veseljem, evforijo, žalostjo, razočaranjem, jezo, obupom. Ob seštevku je bilo razmerje pozitivnih in negativnih čustvev najbrž enako, ampak kaj, ko se je vsak projekt končal z negativnimi. In okus grenkobe vedno ostane dlje. Življenje mi je pokazalo in dalo jasno vedeti, da televizija ni moja prihodnost. In ni moja prava sreča. Vsa ta leta me je bilo strah. Strah, da ne bom zmogla, da nimam dovolj poguma in moči. Da nisem dovolj dobra. In predvsem "kaj bodo rekli drugi"?! Prvič v življenju zdaj čisto iskreno čutim, da to zmorem. Zmorem stopiti korak stran od svojih strahov in korak naprej proti svojim sanjam. In tako me je življenje postavilo sem. V ta trenutek, ko sama stopam na svojo ustvarjalno pot. Pot, o kateri čisto potiho in skromno sanjam še preden sem prvič prestopila televizijski prag,« je svojo dušo in načrte razkrila Lili.

Nuši Lesar je bila Lili vzor. FOTO: Svet na Kanalu A
Nuši Lesar je bila Lili vzor. FOTO: Svet na Kanalu A
Da je pred njo nova kariera
, je Lili namignila že ob vstopu v leto 2019, z zadnjim napisom na instagramu pa to le še potrdili. Na to, kakšen novi izziv si je partnerica Marka Potrča zadala, pa bo treba še malce počakati, a kaže, da ne več dolgo. »Kmalu razkrijem več,« je na koncu zapisa obljubila Lili.

Lili pa so pod zapisom podprle številne znane Slovenke. »Bravo, Lili,« jo je spodbudila nekdanja mis Slovenije Sanja Grohar, še ena nekdanja misica Tjaša Kokalj Jerala pa ji je podporo izrazila z tremi emotikoni mišic. Alenka Košir ji je zaželela srečo na novi poti, igralka Iva Bagola pa je bila kratka: »Čudovita.«

Televizijska kolegica Nuše Lesar pa je bila nekoliko daljša: »Draga Lili, ti bom jaz rekla hvala! Ker razumem tvoje dvome vase in pomisleke... Pravzaprav se verjetno vsi najdemo v tem... Preden “uradno” stopiš na novo pot, bi ti rada povedala le, da si bila moj (no, zagotovo ne samo moj) vzor s televizije. In da te ljudje “od zunaj” vidimo kot neverjetno prijetno, zabavno, sposobno, pametno in čutečo žensko/voditeljico/vstavi vlogo po potrebi. Vesela sem, da si bila na televiziji, ko sem jaz še samo sanjala o tem, da sem se lahko učila in zgledovala po tebi... In še bolj sem vesela, da so se vsi moji občutki o tebi potrdili, ko sem te spoznala v živo. Za sanjami, Lili

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije