ZASAČENA

Razkrivamo, kaj je znana lobistka počela v volilnem štabu Roberta Goloba (FOTO)

Nekdanja misica, borka za pravice živali, voditeljica planetovega šova Exatlon je držala pesti za politično stranko, ki je zmagala.
Fotografija: Tina in Urška Gaber. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Tina in Urška Gaber. FOTO: Črt Piksi

V nedeljo so v ljubljanski Cvetličarni člani Gibanja Svoboda in njeni podporniki slavili zmago. Poleg bodočih poslancev pa se je med množico pomešalo tudi nekaj znanih obrazov slovenske estrade. Kot smo že poročali, smo tam opazili Wernerja z ženo Andrejo, ki je navdušeno pozdravljal zbrane in za rokav celo pocukal podpredsednici stranke, se jima predstavil in jo prosil za fotografijo.

Werner. FOTO: Črt Piksi
Werner. FOTO: Črt Piksi

Nekoliko diskretnejša od Wernerja pa je bila nekdanja slovenska misica Tina Gaber, ki se je smukala bolj na obrobju. Opazili smo jo v družbi dveh mičniih gospodičen, ena izmed njih je bila njena sestra Urška.

Tina in Urška Gaber. FOTO: Črt Piksi
Tina in Urška Gaber. FOTO: Črt Piksi

Kaj je Tina počela v volilnem štabu zmagovalne stranke? Je nekdanja misica, ki  je že vrsto let registrirana mednarodna lobistka, iskala priložnosti za nov posel? Zatrdila nam je, da tam ni lobirala, temveč zgolj podpirala sestro, ki je del Golobove ekipe. »Tukaj sem povsem zasebno, kot podpora sestri,« je dejala. Kot nam je še uspelo izvedeti, je Urška z bodočim mandatarjem sodelovala že v času, ko je še delal v podjetju Gen-I. Bila naj bi njegova asistentka in med drugim pomagala tudi pri upravljanju njegovh spletnih omrežij.

Tina in Urška Gaber. FOTO: Črt Piksi
Tina in Urška Gaber. FOTO: Črt Piksi

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije