ŠOV POROKA NA PRVI POGLED

Olga in Miha po sporu, v katerem ni manjkalo ostrih besed, sedla pred strokovnjake

Olga je v novi epizodi resničnostnega šova, ki bo na sporedu danes, izrazila pričakovanje, da jo Miha v določenih primerih brani pred drugimi.
Fotografija: Med njima je prišlo do spora. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Med njima je prišlo do spora. FOTO: Planet TV

Kot razkriva novi napovednik resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, ki ga je objavil Planet TV, bomo lahko v novi epizodi videli drugi del ceremonije zaobljub. Pred strokovnjake bosta stopila tudi Olga in Miha, ki sta se po večerji parov skregala. Videli bomo, ali bosta sploh nadaljevala z eksperimentom, ali pa se bo ta po sporu zanju zaključil.

V nocojšnji epizodi bosta pojasnila, kaj se je med njima zgodilo. Olga bo izrazila pričakovanje, da jo Miha brani pred drugimi. Med njunim sporom mu je očitala ravno to, da se pred tem ni postavil na njeno stran. Kot je rekla, je podprl Andreja in Kristjana, ko sta izzivala zaradi njenega zanimanja do žensk. »Ko sem jaz sama, se jaz sama branim. Sama se znam postaviti zase. Če imam moža, je to njegova naloga,« je dejala in dodala, da je mož »tista zaščita, ki jo potrebuje ženska v življenju in če ne zaščiti, potem ima problem«.

image_alt
Nevesta po zamenjavi telefonov v njegovem opazila nekaj, kar jo je zelo zmotilo

image_alt
Vroče v slovenskem resničnostnem šovu: Sara je odpela modrček, nato pa se je zgodilo

Miha je pred strokovnjaki rekel: »Mogoče velikokrat ona poudarja to prijateljstvo, samo prijateljstvo, in enostavno jaz to jemljem kot prijateljstvo. Nima ona pravice potem, če sva kot prijatelja, poudarjati, da sem mož njen. Enkrat sem prijatelj, enkrat sem mož.«

Andrej je njun odnos pokomentiral z besedami: »Meni se zdi, da ga Olgica bolj vodi skozi ta 'joystick', skozi ta eksperiment. Tako se mi zdi, kot da je on voden robotek, ne vem.«

V katero smer je šel njun odnos, bomo izvedeli v nocojšnji epizodi.

image_alt
Mateja neutolažljiva pred bratovo drugo poroko. Je bila kriva njegova prva?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije