PODKAST SLOVENSKIH NOVIC

Nastja Gabor v ŠOKkastu razkrila: Skozi ločitev staršev mi je pomagala glasba (VIDEO)

Simpatična Korošica je gostovala v novem ŠOKkastu in navdušila s svojo energijo, ki ji je nikoli ne zmanjka.
Fotografija: Simpatična Nastja Gabor se je razgovorila o svojem delu in življenju. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Simpatična Nastja Gabor se je razgovorila o svojem delu in življenju. FOTO: Marko Feist

Že od mladih nog je rada nastopala in vedno je našla trenutek, da je zapela in zaplesala. S pesmijo Letim zadnje čase leti po Sloveniji in širi svojo pozitivno energijo. Z veseljem odgovori na vsa vprašanja in tudi na tista malo težja gleda s svetle strani. S pomočjo glasbe in nastopov je predelala tudi ločitev staršev, o kateri je spregovorila v najinem pogovoru. »Takrat sem imela res veliko nastopov, tako da sem šla na oder in dala ven svoja čustva. Brez tega res ne bi mogla,« nam svojo izkušnjo z ločitvijo staršev opiše simpatična Nastja.

Družina ji veliko pomeni, njen partner Luka Basi ter otroka Tia in Tai so ves njen svet. Ni čudno, da je tudi odlična pedagoginja, saj ima mamo vzgojiteljico in delo z otroki ji ni tuje. Male talente izobražuje v glasbeni šoli, ki sta jo odprla z Lukom. 

Od petja na porokah do avtorskih hitov

Zadnje tedne je zaposlena s promocijo svoje nove pesmi Letim in Nastja res leti z nastopov na intervjuje, vmes pa je še učiteljica, mama in partnerica. Da bo živela od glasbe, je upala od nekdaj, saj je že od srednje šole nastopala s skupino na različnih dogodkih. Z avtorsko pesmijo Mama je obrnila nov list v karieri in pisanje pesmi ji zelo veliko pomeni. Tudi pesem Letim je nastala izpod njenega peresa.

Nova pesem Letim je njeno avtorsko delo. FOTO: Marko Feist
Nova pesem Letim je njeno avtorsko delo. FOTO: Marko Feist

Zaupala nam je romantično zgodbo s snemanja videospota v Monaku, kjer so vsem tekle solze sreče. Njen kitarist je namreč nepričakovano zasnubil svoje dekle, s katerim sta odigrala glavno vlogo v videospotu. Celotna pesem govori tudi o tem, kako je pomembno ohranjati iskrico in iskren odnos. »V zvezi je zelo pomemben pogovor. Rada si vzameva čas zase, da se pogovoriva in si poveva, kaj naju muči,« nam je zaupala o svojem partnerskem odnosu. 

Za rojstni dan jo je presenetil Lado Bizovičar

Z dragim si rada pripravljata različna presenečenja in tudi zaroka za rojstni dan pred dvema letoma je bila veliko presenečenje. Takrat je Luka poskrbel, da jo je poklical tudi Lado Bizovičar in ji s tem popestril rojstni dan. Tudi Nastja je Luku za rojstni dan pripravila veliko zabavo presenečenja. V letošnjem letu pa jo čaka njen pravljični dan, saj bosta z Lukom dahnila usodni da. Poroka bi se morala zgoditi že lani, pa so jo preprečile avgustovske poplave. Zato bo letos, vse je že skoraj pripravljeno, Nastja pa nam je razkrila, da bosta z Lukom zapela svojo prvo skupno pesem, ki bo zagotovo prava uspešnica.

Oglejte si še izbor ostalih ŠOKkastov, ki vas čakajo v naši zbirki.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije