V PETEK ZVEČER

Melani in Blaž se vračata s presenečenjem

Ob petkih zvečer bomo v zabavno-glasbeni oddaji spoznavali slovenske kraje. Nazaj je tudi bend Diamanti, orkester vrhunskih glasbenikov, ki igrajo v živo.
Fotografija: Voditelja že komaj čakata, da spet prevzameta vajeti. FOTO: ADRIAN PREGELJ
Odpri galerijo
Voditelja že komaj čakata, da spet prevzameta vajeti. FOTO: ADRIAN PREGELJ

Da se poletje nezadržno poslavlja in prihaja jesen, je mogoče zaznati tudi v programu naših televizij. Poletnega zatišja je namreč nepreklicno konec, na televizijske zaslone pa se vračajo nekatere že znane oddaje, ki so bile med gledalci dobro sprejete tudi v prejšnji sezoni. Ena takih je V petek zvečer, v kateri sta prvič prepletla voditeljske niti simpatična Melani Mekicar in modrijan Blaž Švab.

Melani, ki se je profesionalno ukvarjala s plesom, se je v oddaji izkazala tudi kot didžejka, velika dodana vrednost omenjene oddaje in tudi novost pa je ta, da orkester Diamanti vse skladbe, ki jih predstavljajo nastopajoči, odigra v živo. Tako bo tudi v novi sezoni, ki se začenja 24. septembra ob 20. uri na prvem programu Televizije Slovenija. Melani in Blaž pa znova obljubljata, da bodo večeri sproščeni in polni dobre zabave, humorja pa tudi tekmovalnosti. In povsem mogoče je, da se bo ekipa ustavila tudi v vašem domačem kraju.

Vrhunski glasbeniki FOTO: ARHIV RTVS
Vrhunski glasbeniki FOTO: ARHIV RTVS
»Osrednja novost je namreč tekmovanje med slovenskimi kraji za naziv najboljši kraj. V vsaki oddaji se bosta v štirih zabavnih igrah pomerili ekipi, ki ju bodo sestavljali športniki, pevci in posamezniki, na katere je tekmujoči kraj zelo ponosen. V jesenskem ciklu bodo predstavili 22 krajev, akcija pa se bo končala maja prihodnje leto, ko bo znan zmagovalec turnirja. V zmagovalnem, najboljšem kraju bo ekipa oddaje V petek zvečer pripravila veliko zabavo z glasbenim sestavom Diamanti, voditeljema in številnimi glasbenimi gosti. Avtorji se visoke motivacije s kančkom pozitivne tekmovalnosti vseh akterjev že zelo veselijo,« napovedujejo v razvedrilnem programu Televizije Slovenija.

»Izjemno se že veselim petkovega druženja z našimi Diamanti pa tudi novih pevskih variacij in še posebno publike v studiu. To, da se v studio vrača publika, je namreč velika dodana vrednost, saj bo dodala piko na i in spet bomo lahko slišali navdušene aplavze. Sicer pa smo si poleti vsi napolnili baterije, tako da smo v nizkem startu. Res se že veselim, da bomo z ekipo in gosti v jesenski sezoni ustvarili odlične vsebine in obujali spomine,« pravi voditeljica Melani Mekicar. Blaž Švab dodaja: »Z ekipo in Diamanti smo se srečali tudi poleti. Na pikniku, kjer smo se smejali skupnim dogodivščinam in se veselili vsega lepega, kar smo že doživeli in česar se še nadejamo. Spomnili smo se tudi odličnih glasbenih točk, ki smo jih slišali v prvi sezoni v živo, seveda. Zdaj se že vsi zelo veselimo nove sezone. Je pa ustvarjanje oddaj v tem času z več ljudmi malce bolj stresno. A smo hkrati ponosni, da vztrajamo.«

Ekipi se pridružuje Miha Brajnik. FOTO: ADRIAN PREGELJ
Ekipi se pridružuje Miha Brajnik. FOTO: ADRIAN PREGELJ
Ob petkih zvečer se nam torej obeta dobra ura zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti. Orkester vrhunskih glasbenikov Diamanti pa bo v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki in mladimi upi poskrbel za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot novih pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe – od popularne do narodno-zabavne, predvsem pa bodo znova vse igrali v živo.Za priredbe skrbita Miha Gorše, sicer vodja zasedbe, in Martin Juhart, bolj znan kot harmonikar Poskočnih muzikantov, ki pa jima bodo družbo delali pevki Sara Lamprečnik in Lucija Marčič, tolkalist Goran Moskovski, kitarista Lovro Sadek in Mike Orešar, basist Nace Jordan, harmonikar in pozavnist Tomaž Boškin, saksofonist Dejan Korenak, trobentar Matej Kravcar, na električno kitaro bo igral Maj Vlašič, za bobni pa bo Jure Rozman. Za humoristične vložke bo skrbel Jure Karas, ekipi pa se to jesen pridružuje inovativni Miha Brajnik, ki bo prevzel vlogo sodnika pri družabnih igrah. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije