Meglič lani na odru, letos pod njim

Slovensko-srbsko-nemški Ritem mladosti
Presrečni Uroš Bitenc
Fotografija: FOTO: Sandi Fiser
Odpri galerijo
FOTO: Sandi Fiser

LETOS JE potekal že 11. Ritem mladosti. Prireditev se je po devetih letih preselila z ustaljene lokacije, to je BTC City, in je že drugo leto zapored potekala v Areni Stožice. Po lanskem uspešnem in posebnem dvojnem koncertu slovenskih rock velikanov, Siddharte in Big Foot Mame, ki so pritegnili 12.000 obiskovalcev, sta se zdaj podobno združili skupini Dan D x MI2, ob katerih so nastopili srbski S.A.R.S., sploh prvič je bil v Sloveniji berlinski Alle Farben, nastopili pa so tudi Nipke & Trkaj in Challe Salle.
Vedno nasmejana polovička uspešnega F&B Aerobics Filip Kržišnik je v tem večeru užival v ritmu mladosti. Skoraj neverjetna akrobata, Blaž Slanič in Filip Kržišnik, podirata rekorde z izvirnimi točkami, v katerih kljubujeta gravitaciji in drugim fizikalnim zakonom, s čimer gledalcem jemljeta dih. Svoj talent in trdo delo sta šla pokazat tudi k našim južnim sosedom, Hrvatom, kjer sta se udeležila njihovega šova talentov, v katerem sta uspešna, seveda.
S svojim videzom, v črnini, se je koncerta udeležil Jan Macarol, odgovorni urednik tiskane in spletne edicije City Magazine Slovenija.
Lani je bil Tomi Meglič na odru, kjer je skrbel, da so obiskovalci začutili mladost v sebi, ne glede na leta, letos pa se je koncerta udeležil v objemu svoje partnerice Tare Zupančič.
Uroš Bitenc, ki na Radiu Antena skrbi za večerno dogajanje, je v tem letu dosegel kar najvišje stopničke v zasebnem življenju, saj se je poročil in dobil hčerkico. Iz njegovih objav na facebooku lahko sklepamo, da je zadel žebljico na glavico. P. L.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije