THE BIGGEST LOSER

Matic pred svojim dekletom še nikdar ni slekel majice

Tehtnica mu je v prvi oddaji pokazala 116,6 kilograma. 
Fotografija: Matic Kos. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Matic Kos. FOTO: Planet TV

Začela se je druga sezona šova The Biggest Loser, v kateri se je predstavilo prvih pet tekmovalcev. Čakal jih je prvi manjši izziv vzdržljivosti, opraviti pa so morali tudi za marsikoga izredno mučno nalogo – tehtanje. 

Matic se s prekomerno težo sooča že od malih nog. Zdaj ko je spoznal ljubezen svojega življenja, se želi počutiti dobro v svojem telesu. Kot pravi, je najbolj nezadovoljen s trebuhom, z zgornjim delom prsi in obrazom. Čeprav je njegovo dekle v oddaji zatrdilo, da je njegova debelost ne moti, je Matic pred vso Slovenijo priznal, da doslej majice ni slekel niti pred lastnim dekletom. Tehtnica mu je v prvi oddaji pokazala 116,6 kilograma. 

Henrik in novi tekmovalci. FOTO: Planet TV
Henrik in novi tekmovalci. FOTO: Planet TV

Klara, ki tehta več kot 115 kilogramov, je bila nekdaj velika športnica, nato pa se je zapustila. Kot pravi, do tega pride, ko človek dobi službo, partnerja, družino, saj zmanjka časa za športne aktivnosti. Devetindvajsetletnica je sicer navzven videti zadovoljna in samozavestna, vendar je, kot je zaupala gledalcem v oddaji, globoko v njej sami slika povsem drugačna . Pri tem ni mogla zadržati solz. 

Rekorder – vsaj kar se telesne mase tiče – v prvi oddaji je bil Edo, ki tehta kar 174,2 kilograma. Kot pravi, se je zapustil, ko je oslepel na eno oko in izgubil vozniški izpit ter službo. »Ne vem, kaj bo čez deset let, takrat bo glede na moje stanje moral biti fit,« je v oddaji dejala njegova žena.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas