Maske Luke Dončića na poti v Slovenijo

Luka Dončić, Jaka Bijol in Robert Kristan naročili najboljše maske. Ko te prispejo v Slovenijo, bodo razkrili vse podrobnosti naročila.
Fotografija: Luka je v ZDA, domovine ni pozabil. FOTO: USA TODAY SPORTS
Odpri galerijo
Luka je v ZDA, domovine ni pozabil. FOTO: USA TODAY SPORTS

Maske so cenjene in iskane v teh dneh, zagotovo pa jih v Sloveniji še ni dovolj. Eni jih šivajo, drugi so se odločili za nakup. Da bi še okrepili zaloge in pomagali slovenskemu zdravstvu, so skupaj stopili košarkar Luka Dončić, nogometaš Jaka Bijol in nekdanji hokejist Robert Kristan, ki so se pred časom že povezali pod skupno streho fundacije Uresničimo sanje. Sprva so imeli namen pomagati zgolj otrokom, a jih je kriza v času koronavirusa prisilila, da so spremenili načrte. Odločili so se pomagati zdravstvu, v tem hipu ključnemu braniku slovenstva!


»Ko maske prispejo v Slovenijo in ko bo uradna predaja, bomo vse informacije tudi javno objavili,« so Dončićevi povedali o tem, koliko mask so naročili. »Bilo je javno večkrat omenjeno, da primanjkuje mask FFP3, zato smo se odločili za nakup teh,« so še dodali za Slovenske novice.

Kdaj točno, še ni jasno, vendar upamo, da čim prej. »Pozdravljena, Slovenija! Čeprav me ni tam z vami, mislim na vas. Po nekaj dneh zbiranja denarja smo se odločili za prvi nakup, s katerim bomo pomagali slovenskemu zdravstvu. Kupili smo najbolj iskane in cenjene maske z najvišjo stopnjo zaščite FFP3. Rad bi se zahvalil vsakemu posamezniku, ki se je odločil pomagati, in seveda ostanite doma!« je dodal Dončić in pozval vse, da lahko svoje donacije prispevajo do 30. aprila. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije