STIL

Lea Sirk po koncu šova trpela, sožirantka vse objavila (FOTO)

Ana Praznik je na instagramu objavila pomenljivo fotografijo s še bolj pomenljivim besedilom.
Fotografija: Ana Praznik, Lea Sirk, Marko Miladinović Mile in Lara Komar. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Ana Praznik, Lea Sirk, Marko Miladinović Mile in Lara Komar. FOTO: Mediaspeed

Finalna oddaja Znan obraz ima svoj glas je gledalce v nedeljo pred malimi zasloni navduševala z izbranimi nastopi imitatorjev in vsakokrat glamurozno oblečenima žirantkama Leo Sirk in Laro Komar, ki sta nosili najbolj bleščeče obleke in najbolj globoke dekolteje, kar smo jih kadar koli videli na slovenski televiziji.
 
Preberite tudi: Konec je, Avdič razglasil zmagovalca
Lea Sirk v visokih in neudobnih salonarjih. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Lea Sirk v visokih in neudobnih salonarjih. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Ker sta žirantki večinoma sedeli za voditeljskim pultom, je bila gledalcem odvzeta možnost, da bi si lahko ogledali tudi njuno obutev. A je po finalni nedeljski oddaji to skrivnost na instagramu razvozlala četrta, gostujoča žirantka Ana Praznik. Ni se mogla načuditi, kaj je imela Lea obuto.


Čevlji, da te kap


»Kako, pri milem bogu, je Lei Sirk uspelo hoditi v teh palčkah?« se je spraševala Praznikova, ki je čevlje ujela v svoj fotoobjektiv.
 
Preberite tudi: Kaj takega se v šovu še ni zgodilo: Avdić reševal zadrego, uspelo šele v tretje

Odgovor je preprost. Ženske se rade uredijo, izberejo modne dodatke in obujejo visoke petke, ki njihov videz naredijo še privlačnejši. Zunanja podoba je še toliko pomembnejša za voditeljice na televiziji, kjer jih spremlja široka publika. Te bi verjetno imele veliko povedati o tem, kako je na videz prekrasna obleka lahko tudi neprijetna, ko jo je treba nositi, a v primeru Leinih čevljev »na palčkah« je očitno, da so bili ti neudobni in ji je gležnje ter hrbtenico kar zvijalo.


Eva Boto zmagovalka


V zaključni oddaji pete sezone Znan obraz ima svoj glas so se za naziv zmagovalca potegovali štirje finalisti. Vsak si je sam izbral, v koga se bo prelevil. Srđan Milovanović si je za imitacijo izbral Norvežana Aleksandra RibakaMatic Supovec se je prelevil v Petra Graša, Eva Boto je postala Christina Aguilera, David Amaro pa James Arthur. Tokrat niso imeli prav nobene moči žiranti, marveč so bili gledalci tisti, ki so z glasovanjem izbrali najboljšega v sezoni. To je postala Eva Boto. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije