V DVIGALU

Kacina razburil posnetek Gabrove in Goloba, krivi polno luno (FOTO)

Nekdanji politik je prepričan, da predsednik vlade živi na svojem planetu, medtem ko se po državi širi nelagodje.
Fotografija: Jelko Kacin. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Jelko Kacin. FOTO: Leon Vidic, Delo

Nekdanja miss in lobistka Tina Gaber, ki je od leta 2023 tudi partnerica predsednika vlade Roberta Goloba, je kot spletna vplivnica uspešna pri upravljanju svojega profila na družbenih omrežjih. Zaveda se, da morajo biti ta živa, če želi še naprej graditi svojo spletno skupnost, zato s sledilci deli tudi drobce iz svojega zasebnega življenja.

Vsakokrat ko objavi fotografijo ali posnetek s svojim partnerjem in predsednikom vlade, se pod objavo (pričakovano) usujejo komentarji.

Del sledilcev vsakokrat znova ugotavlja, da Gabrova blagodejno vpliva na Goloba, saj da je ta »vse bolj mladosten«, »da je zacvetel« in »se polepšal«, pri drugem delu javnosti pa sta zaljubljenca kamen spotike. Nad njima se javno zgražajo predvsem bolj konservativni komentatorji in desno usmerjena politična klika.

V nedeljo je Gabrova na instagramu objavila fotografijo iz dvigala – ta je med vplivneži zelo priljubljen prostor za fotografiranje –, v katerem sta skupaj z Golobom vidno sproščena in menda nedeljsko oblečena v trenirkah in belih športnih copatih. »Trenirkarji pa to ...« je zapisala Gabrova. Gre za izraz iz leta 2012, ki ga je SDS uporabila kot izključevalno retoriko na svoji spletni strani za poraz na državnozborskih volitvah, češ da so za to krivi »trenirkarji«.

Na nedeljsko fotografijo z dvigala se je med drugim odzval tudi nekdanji poslanec (LDS), pozneje minister in v izbruhu covida (2020) uradni govorec »kriznega štaba« v Janševi vladi Jelko Kacin (68)»Ob polni luni je nenavadnega obnašanja vedno več, bilo in bo, a ta dva sta na svojem oblaku in na svojem planetu. Se mi pa zdi, da on vse bolj srepo gleda in tudi vse bolj ogorčeno in agresivno nastopa. Ni dobro, nelagodje se vse bolj širi, samorefleksije pa od nikoder,« je zapisal na omrežju X.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije