SANJA GROHAR

Groharjeva iz Anglije na televizijske zaslone

Sanja Grohar se je vrnila z Otoka v Slovenijo. Vlogo voditeljice je sprejela z veseljem.
Fotografija: Po dolgih letih bivanja v tujini je začutila, da je Slovenija pravi dom zanjo in za njeno družino. FOTO: PLANET TV
Odpri galerijo
Po dolgih letih bivanja v tujini je začutila, da je Slovenija pravi dom zanjo in za njeno družino. FOTO: PLANET TV

Širša slovenska javnost je Sanjo Grohar spoznala leta 2005, ko je osvojila naziv miss Slovenije. Pozneje se je odločila za pevsko kariero, nekaj časa pa je bila tudi televizijska voditeljica. Mamica sinčka Nicolaija se je pred meseci vrnila iz Londona, kjer je s partnerjem Matejem živela dolga leta in si tam tudi ustvarila kariero.


»Po sedmih letih življenja in dela v Londonu je bila vrnitev v Slovenijo pravi balzam. Zdaj je sin na prvem mestu pri vsem. Pomembna nama je njegova varnost, da preživi dovolj časa z babicama, dedkoma,« je pred časom priznala Sanja, ki pa so se ji zdaj odprla nova vrata. V soboto se namreč na male zaslone vrača oddaja Planet Vau, ki jo bo vodila prav Sanja, ki ima za seboj nekaj voditeljskih izkušenj in se novih izzivov neizmerno veseli.

»Po vrnitvi iz Londona sem si želela nazaj na televizijo, ker sem resnično uživala v vodenju oddaj,« je priznala nekdanja misica, ki si želi predvsem raznolikih gostov. »Veselim se snemanja in vseh prihajajočih gostov. Želim si, da bi se v oddaji vsakdo dobro počutil,« še pravi Groharjeva, ki je še nedavno navdušila z nastopom v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije