GORSKE SANJE

Finančni zlomi slovenskih nadaljevank

Gorske sanje so z malih zaslonov izginile čez noč, ustvarjalci molčijo.
Fotografija: Gorske sanje so se končale klavrno. FOTO: Promocijski Material
Odpri galerijo
Gorske sanje so se končale klavrno. FOTO: Promocijski Material

Kot strela iz jasnega je pred kratkim odjeknila novica, da gledalci ne bodo več mogli spremljati težko pričakovane slovenske nadaljevanke Gorske sanje, ki so jo predvajali na Planet TV. Novo slovensko nadaljevanko, ki je pripovedovala o sodobni mladi ljubezni in številnih družinskih razprtijah in skrivnostih, so začeli predvajati 12. marca, zadnji del pa je bil na sporedu sredi aprila.
Gorske sanje so se končale klavrno. FOTO: Promocijski Material
Gorske sanje so se končale klavrno. FOTO: Promocijski Material


Na Planet TV o tem, ali sploh obstaja možnost, da bodo serijo še snemali, molčijo, prav tako producent Zoran Đeverdanović, ki pravi, da trenutno ne snemajo in da zadeve ne želi komentirati. Zanimivo, glede na to, da so ustvarjalci ob premieri z veseljem komentirali marsikaj, celo hvalili so se, da pri projektu sodeluje izkušena tehnična ekipa iz Ene žlahtne štorije. To naj bi bila seveda prednost, saj je menda ekipa dobro usklajena in izurjena. Štela naj bi 150 posameznikov, za prvo sezono pa bi morali posneli kar 80 delov. »Okvirno snemamo do 8. junija. Delamo pet dni na teden, vsak dan 12 ur. Delata dve ekipi, ena v studiu, ena pa na terenu. Tehnični del šteje okoli 150 ljudi, pri igralcih pa imamo 24 stalnih likov, od tega 14 glavnih in še kup gostujočih,« je pred časom ponosno povedal izvršni producent Tomaž Lehpamer. Igralci razočaranja nad tem, da je projekt prekinjen, ne skrivajo, vendar se ne želijo izpostavljati. Eden od glavnih likov nam je povedal le, da jih nihče o ničemer ni obvestil in da so snemanje prekinili v trenutku. Menda zaradi finančnih težav. Igralci so šli vsak svojo pot, upanja, da bodo še snemali, skorajda ni več, smo še izvedeli.

 

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije