V NOVI ONIPLUS

Ekskluzivni intervju z Oleno Zelensko (prvič spregovorila za Slovenijo)

Prva dama Ukrajine, ki redko spregovori za medije, je v intervjuju za revijo Onaplus, prvem za Slovenijo, izpovedala podrobnosti svojega življenja.
Fotografija: Ekskluzivni intervju z OLENO ZELENSKO si lahko preberete v novi številki revije Onaplus, ki je že naprodaj na vseh večjih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.
Odpri galerijo
Ekskluzivni intervju z OLENO ZELENSKO si lahko preberete v novi številki revije Onaplus, ki je že naprodaj na vseh večjih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

"Sanjam o tem, da bi na moževem obrazu videla brezskrben nasmeh predvojnega časa. To bi pomenilo, da je najhujšega konec, da nam je uspelo. Pred nami bo sicer še veliko dela, vendar bo smrti in uničevanja končno konec. Sanjam o tem, da ne bom s svojo družino le takrat, ko bom imela čas, ampak toliko, kolikor bom želela. Sanjam o tem, da se bom s prijatelji videvala, kjerkoli in kadarkoli bom želela," pravi prva dama Ukrajine, ki je v pogovoru za Onoplus odprla vrata v svoj svet z neobičajno odkritostjo, ki presega pričakovane politične narative. 

Razkrila nam je tudi podrobnosti ruskih grozodejstev v svoji domovini, ki zarežejo globoko v srce.

Ekskluzivni intervju z OLENO ZELENSKO si lahko preberete v novi številki revije Onaplus, ki je že naprodaj na vseh večjih prodajnih mestih po vsej Sloveniji, ali na TEJ POVEZAVI.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije