LEGENDARNI DISKO

Eks župan Boris Popovič odpira diskoteko

Mladim in starim je obljubil, da bodo dobili prostor za sprostitev.
Fotografija: Boris Popovič je izpolnil obljubo. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Boris Popovič je izpolnil obljubo. FOTO: Jože Suhadolnik

Koper bo v petek, 13. 12. 2019, dobil diskoteko! Zanimivo je, da legendarno obalno diskoteko oziroma klub Osare, ki bo stal na istem mestu kot nekdaj, torej v Žusterni, ter ohranil staro ime, odpira politik, nekdanji koprski župan in aktualni občinski svetnik Boris Popovič.

Popovič, ki je občino vodil šestnajst let, je pred zadnjimi lokalnimi volitvami obljubil, da bo mladim in starejšim zagotovil prostor, kjer se bodo lahko družili. Obljubo bo torej držal, nekaj tednov pred odprtjem pa je za Bulvar povedal: »V Kopru je vzdušje depresivno, ne dogaja se nič, mesto se zanemarja, prav tako ne vemo, ali bomo v prazničnem času imeli Čudolandijo ali ne, koliko bo spremljajočega programa in kakšen bo, in ker sem mladim obljubil, sem se odločil, da odprem diskoteko.«

Popovič nam je povedal, da je nekdaj v klubu, ki ga občani potrebujejo tako zaradi zabave kot splošnega vzdušja v mestu – to pa bo pozitivno vplivalo na vsa področja posameznikov in družbe –, gostovalo veliko najbolj priljubljenih glasbenikov, kot so Severina, Petar Grašo, Danijela Martinović, Mambo Kings in mnoga druga zveneča imena. »Tudi v prihodnje bodo občasno gostovali glasbeniki, pripravili bomo matinejo za mlajše obiskovalce, dolgčas zagotovo ne bo,« je sklenil dolgoletni župan, ki pa s tem projektom zagotovo ne bo pomahal v slovo političnemu udejstvovanju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije