POMOČ

Denisu pomagali do boljšega sluha

Znani glasbeni menedžer Denis Poštrak premagal še eno oviro. Pospešeno se pripravlja na glasbeno prireditev Moč glasbe nas združuje.
Fotografija: Za prvo operacijo na odprtem srcu pri njegovih petih letih ste veliko prispevali bralci Slovenskih novic. FOTO: MARKO FEIST
Odpri galerijo
Za prvo operacijo na odprtem srcu pri njegovih petih letih ste veliko prispevali bralci Slovenskih novic. FOTO: MARKO FEIST

V Slovenskih novicah že nekaj let spremljamo življenjsko zgodbo Denisa Poštraka, znanega glasbenega menedžerja in organizatorja glasbenih dogodkov, ki je leta 1993 uspešno prestal operacijo na odprtem srcu v Švici.
Denis Poštrak s Francijem Urankarjem, direktorjem podjetja Audio BM. FOTO: OSEBNI ARHIV
Denis Poštrak s Francijem Urankarjem, direktorjem podjetja Audio BM. FOTO: OSEBNI ARHIV

»A najverjetneje je takrat, med posegom, prišlo do zapleta, saj sem po njem slabše slišal, slabši sluh me je spremljal celotno otroštvo. Prav tako naj bi imel od takrat hromo eno glasilko, kar se sliši v mojem glasu. In tudi zato so mi mnogi že v mladosti svetovali, naj si poiščem katero drugo delo in pustim glasbo, saj je treba imeti v tem poslu dober sluh. A kaj ko je bila ljubezen do glasbe tako velika, da sem te nasvete gladko preslišal,« pravi Denis, ki je z jekleno voljo premagal že številne ovire in nizal uspehe.

»Ko so za moje težave nedavno slišali v podjetju Audio BM, so se odločili, da mi omogočijo dober sluh, da bom lahko še naprej kakovostno opravljal svoje glasbeno poslanstvo. In za to sem jim neizmerno hvaležen,« pravi Denis, ki se prav zdaj pospešeno pripravlja na prireditev Moč glasbe nas združuje, ki bo 1. decembra v Lenartu.


»Tam bodo spet nastopili člani skupine Randez Vous z Božidarjem Volfandom - Wolfom na čelu, ki se bodo po 35 letih ponovno zbrali in zaigrali prav za to priložnost,« je vesel Poštrak. A seveda bodo tam še mnogi drugi glasbeni gostje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije