SRCE NE IZBIRA

Damjanovič ljubi inšpektorico, ki ga je preiskovala

Iskrica med njima je preskočila lani, vendar sta ostala profesionalna. Damjanovič je ostal brez službe, a je dobil veliko več – ljubezen.
Fotografija: Nad njegovim jeklenim konjičkom je navdušena tudi Tina. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Nad njegovim jeklenim konjičkom je navdušena tudi Tina. FOTO: Mediaspeed

Pravijo, da se usodi ne da ubežati in da ljubezen ne pozna meja. Da srce ne izbira, je lani spoznal tudi Damjan Damjanovič, lani odstavljeni direktor Slovenske filharmonije in novi direktor televizije Nova24TV.

Nekdanji žirant Talentov od poletja žari, saj njegovo srce greje temnolaska, s katero se je lani pojavil na operi Nabucco v Vipavi, v javnosti pa ju ne moremo videti prav pogosto. Vsaj v Ljubljani ne. Njegova nova srčna izvoljenka, ločena in stara okrog 40 let, sliši na ime Tina, ima dva otroka in je hči vipavskega župana Ivana Princesa.

Nič čudnega torej, da Damjanovič vse proste trenutke preživlja v Vipavi, česar ne skriva niti na družabnih omrežjih, le fotografije svoje najdražje še ni objavil. Zanimivo je tudi dejstvo, kako sta se golobčka spoznala. Izvedeli smo namreč, da je Tina Princes inšpektorica za delo, ki je preiskovala spore oziroma posle v filharmoniji v času Damjanovičevega direktorovanja. V tistem času sta bila menda oba zelo profesionalna in se nista želela zapletati v razmerje, čeprav je med njima preskočila iskrica.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije