Predstavitvena informacija

Damjan Murko je končno pokazal svoja jajca?!

O Damjanu Murku ima verjetno vsak svoje mnenje, a nesporno je eno – je kralj slovenskega medijskega prostora. Naj bodo to nove pesmi, njegov koledar ali po novem – božična jajca.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Kot smo zasledili iz socialnih medijev je Damjan Murko zadnje dni napovedoval, da bo letos decembra končno javnosti pokazal svoja jajca. Čeprav nihče ni vedel zakaj, smo si vsi potihem želeli videti, kaj bo dejansko objavil. In tudi tokrat nas ni razočaral.

Z »Božičkovimi jajci« z nagajivim imenom Loco Santa Balls so se do sedaj na socialnih medijih hvalila predvsem lepa dekleta, ki obožujejo gin. A zdaj jih je zasenčil eden in edini – Damjan Murko. Ko je prvič lani zagledal izdelek Loco Santa Balls, božične kroglice napolnjene z vrhunskim slovenskim ginom, ni mogel nehati misliti na njih.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Kontaktiral je proizvajalce, ki izdelek predstavljajo na tej spletni strani, in jim ponudil sodelovanje v zameno za prejem artiklov. A bil je žal prepozen. Namreč lani so se vsi Loco Santa Balls že razprodali do 10.12.2020. In oboji so razočarani ugotovili, da mu ne morejo poslati niti enega izdelka več.

Zato je Damjan letos pohitel in že novembra rezerviral kar 5 škatel polnih Božičkovih jajc, ki jih je za vsak slučaj kar sam prevzel, nato pa z njimi objavil vrsto šaljivih slik na svojem Instagramu. Za prihodnje dni pa je napovedal še nove posnetke na Tik Toku.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Še kdo upa trditi, da je Damjan Murko brez jajc? Zdaj to ni več možno, saj je Damjan poslal dokaz, da jih ima. Mislite, da so polna ali prazna?

Če tudi ti želiš letos sprazniti božičkova jajca ali pa s to poslastico obdariti svojo prijateljico ali prijatelja ne ponovi Damjanove napake in ne čakaj predolgo! Naročilo lahko oddaš na spletni strani www.LocoSantaBalls.com/si ali pa kar preko spodnjega obrazca:

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Izbrano za vas

Izbrano za vas