PARI

Zaljubljena Milojko (74) in Milijana (21) bosta v šovu delala otroka

Milijana je imela starejšega ljubimca že pri 15 letih.
Fotografija: Milijana in Milojko. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Milijana in Milojko. FOTO: Youtube

Nenavadna ljubezenska zgodba Milojka Božića (74) in njegove zaročenke Milijane Bogdanović (21) očitno zanima ves Balkan, svojo nenadno slavo pa sta se odločila dobro unovčiti. Odločila sta se, da se prijavita v srbski resničnostni šov Pari (Parovi). »Nisva še sprejela dokončne odločitve, a najverjetneje odhajava v šov. Tudi midva bi to naredila zaradi denarja. Ponudba je dobra, pogoji so za zdaj dobri, o konkretnih številkah pa ne bi govorila. Denar bi porabila za obnovo hiše,« je Milijana povedala za srbski Alo.

Srbski mediji poročajo, da bi rada Milijana s svojim zaročencem rada zanosila, in to celo pred kamerami, zato je seveda zanikala govorice, da namerava v Pare sama: »V pogodbi sva zahtevala, da greva v šov izključno kot par in celo, da če eden od naju izpade, šov zapustiva oba.«
Milijana in Milojko sta postala pravi zvezdi. FOTO: Posnetek zaslona/YouTube
Milijana in Milojko sta postala pravi zvezdi. FOTO: Posnetek zaslona/YouTube

Oglasil se je tudi sorodnik Milojka in za Kurir razkril, da je ljubezen para ne glede na razliko v letih resnična. Njuna romanca menda traja že dve leti. »To je neverjetna ljubezen. Sploh ne dvomim, da se bo končalo s poroko,« je povedal.

Milojko je razkril, da je Milijano spoznal v trgovini, ko je bila stara 18 let in je baje prijateljici rekla, da ji je Milojko všeč, njemu pa je to povedala prodajalka. »Ona je nor otrok, tega nisem resno vzel,« je povedal. Skušal jo je sicer prepričati, da bi si morala najti mlajšega partnerja, češ da ne ve, kakšna prihodnost jo čaka z njim. »Ima srčni spodbujevalnik, a ne bo še umrl, ne bojim se tega,« je optimistična Milijana.

Na dan je sicer prišlo tudi, da je bila Milijana že pri 15 letih ljubimka 35 let starejšega poročenega moškega ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije