ZVEZDE PLEŠEJO

Strto srce Franka Bajca: končala se je njuna pot

Franko Bajc in Svetlana Cigoj sta si namenila nekaj toplih in iskrenih besed.
Fotografija: .Franko Bajc FOTO: Instagram
Odpri galerijo
.Franko Bajc FOTO: Instagram

Tekmovalec šova Zvezde plešejo Franko Bajc je stari znanec resničnostnih šovov pri nas. Preden je stopil na plesni oder Zvezde plešejo, je zmagal v šovu Kmetija. Kot kaže, ima za seboj nepozabno leto, za kar je poskrbela tudi njegova plesna učiteljica Svetlana Cigoj.


Mnogi menijo, da sta Franko in Svetlana prelep plesni par, kar so dokazovale tudi plesne točke, v katerih sta se predajala drug drugemu. Pred dnevi se je Svetlana na instagramu zahvalila Franku z besedami, »da je presegel vsa pričakovanja in da je super človek, ki je hkrati poslal še odličen plesalec«. A Svetlana še nekako upa, da njune poti ni konec. Zapisala je namreč: »S čudovito in zame najboljšo točko sva midva končala to pot. Ampak konec ene poti je lahko začetek desetih drugih ...« Ob tem je zapisala ključne besede življenje, ljubezen, ples.


Po njenem zapisu je Franko Svetlani vrnil laskanje v enaki meri. »Ni besed, s katerimi bi se lahko primerno zahvalil Svetlani Cigoj za ves trud. Hvala ti za prelepe tri mesece, ki bodo za vedno v spominu. Hvala za to, da nisi obupala in si verjela vame, kljub temu da sem imel kar nekaj slabih dni. Pokazala si mi, kaj vse se da. Ne bi si mogel želeti boljše učiteljice in mentorice. Hvala ti za to, da bo celoten projekt Zvezde plešejo ostal v zares lepem spominu! Lepo je bilo, dokler je trajalo! Hvala vsem, ki ste me na tej poti spremljali! Brez vas nič od tega ne bi bilo mogoče.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije