SATIRA

Slovenka dobila oskarja in nasmejala Hollywood (VIDEO)

V Hollywoodu bodo 92. podelili najbolj zaželene filmske nagrade.
Fotografija: Tanja Kocman s svojim »oskarjem«. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Tanja Kocman s svojim »oskarjem«. FOTO: posnetek zaslona

Slovenska voditeljica in komedijantka Tanja Kocman je prejela oskarja, ob zahvalnem govoru pa poskrbela za salve smeha.

»Joj, hvala, res hvala. Ne morem verjeti. Nikoli si nisem upala sanjati, da bom kadar koli prejela oskarja in predvsem, da bo na ta dan Antonio Banderas še živ,« je svoj govor začela Tanja, pri tem pa do ušes nasmejali zvezdnici Julio Roberts in Sandro Bullock. »Za mano je res nekaj neverjetnih let. Ampak nikoli mi ne bi uspelo brez vas, drage kolegice in kolegi, ker vsakič, ko sem bila v dvomu, ali sem dovolj sposobna, ali sem dovolj talentirana, sem se spomnila na Renee Zellweger in si mislila, če je njenemu kirurgu po vsem, kar je naredil njenemu obrazu, uspelo v karieri, bo pa še meni. Ne, Renee, halo, ne, to je bila šala … tako kot tvoja nominacija danes,« je nadaljevala in požela gromek aplavz.

»Res pa bi rada izkoristila ta trenutek in se zahvalila Joaquinu Phoenixu. Tvoj performens v Jokerju je bil izjemen. Zame si neverjetno talentiran igralec. In tako kot si se ti vživel v tega mentalno bolnega človeka, se ne bi mogel nihče drug. In vse, kar si danes želim, je to, da si pred prireditvijo šel čez varnostno kontrolo. In na koncu – last but not leastLeonardo in Brad, izjemna človeka, izjemna igralca. Lahko povem samo: nihče se me še nikoli ni tako dotaknil kot vidva. Se vidimo zvečer, spet v sobi 310,« ji je uspelo nasmejati tudi Pitta in DiCapria.

Seveda gre samo za šalo oziroma satiro pred podelitvijo, na kateri bodo prave oskarje podelili čez nekaj ur v Hollywoodu. Tako kot lani bo tudi letos podelitev brez voditelja, če pa odgovornim pri akademiji pride na uho, da je pripravila Tanja duhovit govor, pa bi morda lahko prireditev naslednje leto vodila prav zabavna Slovenka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije