LE PRIJATELJA

Razkrivamo, kdo je svetlolaska ob Primožu Peterki

Mnogi so pomislili, da gre za njegovo novo dekle, a smo iz zanesljivih virov izvedeli, da je svetlolaska s fotografije njegova prijateljica Špela Rojc.
Fotografija: Špela (desno) in njena sestra s Primožem Peterko na 70. letnici Smučarsko-skakalnega kluba Sam-Ihan. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Špela (desno) in njena sestra s Primožem Peterko na 70. letnici Smučarsko-skakalnega kluba Sam-Ihan. FOTO: osebni arhiv

Smučarski skoki v Planici in odlično vreme so privabili mnoge znane in manj znane Slovence. Videli smo marsikoga – od glasbenikov, voditeljev do nekaterih bivših odličnih skakalcev. Med njimi je bilo opaziti tudi Primoža Peterko, nekoč enega najboljših smučarskih skakalcev.

Pred dnevi se je razvedelo, da se je razšel s svojo ženo, v Planici pa so ga fotografski objektivi ujeli v objemu svetlolaske. Mnogi so pomislili, da gre za njegovo novo dekle, a smo iz zanesljivih virov izvedeli, da je svetlolaska s fotografije njegova prijateljica Špela Rojc. S Peterko ju druži prav strast do smučarskih skokov, skupaj z njim in njenim možem pa so se v družbi še več prijateljev veselili pod Poncami. Rojčeva je med drugim predsednica kluba skakalcev SSK Sam Ihan in tudi učiteljica vožnje v Mengšu.

Primož in Špela sta prijatelja. FOTO: Mediaspeed.net
Primož in Špela sta prijatelja. FOTO: Mediaspeed.net

Pred kratkim smo poročali, da naj bi Peterko omrežila natakarica iz Kranja. Na odgovor, katera je to, pa bo očitno treba še malo počakati ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije