NERODNO

Irena iz Ljubezni po domače šokirala z besedami, ko Milana ni bilo ob njej

On se ji dobrika, ji izkazuje nežnosti, ona pa mu tega ne vrača.
Fotografija: Irena. FOTO: Ljubezen po domače, Voyo
Odpri galerijo
Irena. FOTO: Ljubezen po domače, Voyo

Milan je kot potencialno bodočo partnerico izbral Ireno, a se zdi, da ni imel najsrečnejše roke. Smuka se okoli nje, jo poljublja, se jo trudi osvojiti, a se zdi, da je v njegovih očeh do njegovih ljubeznivih dejanj čisto hladna. To se je potrdilo, ko je sama stopila pred kamero. Povedala je, da ji to cmokanje in božanje ne ustreza, ker še ne ve, kaj pravzaprav bo med njima. V nekem trenutku je celo dejala, da ji gre to »cmokanje in stiskanje na jetra«.

Milan je postal slabe volje. FOTO: Facebook, Ljubezen po domače
Milan je postal slabe volje. FOTO: Facebook, Ljubezen po domače
»To je meni malo čudno. Včasih imam občutek, da me ima rad, da si me želi. Ampak jaz takšen ljubezni nisem vajena, jaz take ljubezni ne vidim v njem. Jaz vidim, da potrebuje žensko in da mu ni važno, katera bi to bila. Jaz ali katera koli druga. Od prvega dneva daje neke znake za intimnost, sam seks je pa pika na i. Ni edina stvar v življenju. Ampak imam občutek, da je njemu to najvažnejše,« je dejala.

Milan pa še vedno verjame, da mu jo bo uspelo osvojiti. Še več. Ima občutek, da je temu vse bližje. Definitivno je bil korak v pravo smer to, da se je lotil plesa. S tem je, kakor je dejala Irena, dobil točko pri njej: »Če bi imel še kar nekaj učnih ur pri Venturinijevi, bi ga navadila plesati,« je povedala. A niti ples ni bil dovolj. Kasneje je priznala, da ni vse v plesu in početju tistega, kar njo veseli. Moraš biti zaljubljen, medtem ko se ona ob njem počuti kot njegova prijateljica: »On lahko najde drugo deklico, ki bo prav srečna z njim.« Dodala je še, da ne krivi njega, je pa zahtevna: »Ne iščem moškega na vsak način, iščem pravega.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije