VELIKA SPREMEMBA

Erjavčeva Eva je povsem neprepoznavna (FOTO)

Objavljeno 25. januar 2020 17.24 | Posodobljeno 25. januar 2020 22.53 | Piše: S. N.

Sprememba je tako velika, da je težko verjeti, da je zanjo kriva le šminka. 

Ursula Gawish in Eva Erjavec decembra 2019 FOTO: Urshula Gawish, Instagram
Osmoljenec zadnjega kongresa upokojenske stranke Desus Karl Erjavec je po bolečem porazu napovedal ne le umik iz politike, temveč tudi iz javnega življenja. Na to, ali mu bo res uspelo, bomo morali še malo počakati. A medtem ko si on želi, da bi poniknil, njegova mlajša hči za zdaj nima težav z javnim izpostavljanjem. Eva Erjavec se je na družabnih omrežjih v preteklosti rada pojavljala izzivalna in razgaljena na fotografijah, zdaj pa pozornost priteguje iz povsem drugačnih razlogov.

image
Eva Erjavec leta 2014. FOTO: Facebook
V preteklih letih, ko je postala zanimiva za medije, se je namreč precej spremenila. Kako zelo, razkrivajo fotografije, zaradi katerih se številni sprašujejo celo, ali je obiskala estetskega kirurga.

Sicer pa je bilo lansko leto za lepo Evo plodno predvsem na kariernem področju. Po končanem študiju na ekonomski fakulteti se je tam zaposlila kot mlada raziskovalka. Kot je zapisala na facebooku, pa nadaljuje svoje izobraževanje na plačljivem programu IMB, za katerega je po podatkih, objavljenih na spletni strani ekonomske fakultete, treba odšteti osem tisoč evrov.

image
SPORTIDA Karl in Eva avgusta 2019. FOTO: Vid Ponikvar, Sportida

image
Eva Erjavec je postala prava senzacija leta 2013, ko je navijala za naše na Eurobasketu. FOTO: Mediaspeed


 
Deli s prijatelji