V ZAKONSKI STAN

Bohinjski župnik na skrivaj poročil znanega Slovenca (FOTO)

Dejan, ki je znan predvsem po svoji irokezi, je svoje oboževalce v četrtek prepričeval, da je dokončno oddan. A izkazalo se je, da je poročna fotografija nastala le zato, ker so z njegovo skupino snemali nov videospot.
Fotografija: Dejan Krajnc, klarinetist, pevec in član skupine Poskočni muzikanti. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Dejan Krajnc, klarinetist, pevec in član skupine Poskočni muzikanti. FOTO: Leon Vidic, Delo

Poskočni muzikant Dejan Krajnc, ki so ga številni spoznali, ko je plesal v šovu Zvezde plešejo, je presenetil svoje oboževalke in oznanil, da se je poročil. »V krogu ožje družine sva rekla DA,« je zapisal na facebooku in objavil fotografijo veselega dne.

»Vsi tisti, ki se spomnite mojega prvoaprilskega zapisa – šala, ki ni bila šala – morda pa je vse bilo res,« je dodal. Aprila je namreč Dejan na facebooku zapisal, da je glasbo obesil na klin in da se bo posvetil družinskemu življenju. Čeprav mu večina ni ni verjela, je zdaj še enkrat z objavo poročnih fotografij poskušal pretentati javnosti. A se je zdaj izkazalo, da je bilo vse skupaj le šala in da je šlo za snemanje novega videospota.



Da bi bil Dejan še bolj prepričljiv in da bi pretental čim večje število ljudi, je pripisal še to: »Morda sem nekje globoko v ozadju javnega življenja potihoma užival še kaj več. Morda sem bil pri skrivanju tako zelo uspešen, da si zaslužim zlato medaljo v igri skrivalnic. Sam vem, da kadar ti nekdo ali nekaj daje toliko veselja, radosti, svobode in varnosti, takrat tega preprosto ne smeš izpustiti iz rok. Ljubezen je kompleksna reč, včasih potrebuješ veliko vzponov in padcev, preden se zaveš, kaj sploh imaš. Preden ugotoviš, da si življenja brez druge polovice sploh ne moreš predstavljati. In prav danes sem svoje prepričanje vanjo, v svojo ljubezen, tudi potrdil ... Občutek je fantastičen.«

Dejan je ob fotografiji z domnevne poroke zapisal, da je njega in njegovo družico v zakonski stan pospremil Martin Golob. »Čast nama je izkazal tudi najbolj slaven župnik Slovenije.«



 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije