Za ljubezen bo odštel 23.000 evrov

Ameriški poslovnež bo nagradil tistega, ki mu bo našel sopotnico. Če ji bo nadel prstan, bo enak znesek namenil še pasjemu zavetišču.
Fotografija: Za morebitne kandidatke je sestavil poseben vprašalnik. VIR: Youtube
Odpri galerijo
Za morebitne kandidatke je sestavil poseben vprašalnik. VIR: Youtube

Njegovo življenje je polno in pisano, a kljub temu pogreša ljubezen. Uspešen podjetnik se ne boji izzivov, zato se je tudi iskanja družice lotil drugače kot preostali. Predvsem upa, da bo na cilju hitreje, zato je razpisal denarno nagrado za tistega, ki mu bo našel primerno življenjsko sopotnico. Odštel mu bo kar 23.000 evrov, kar je po njegovem povsem ustrezen znesek: toliko bi namreč zapravil za zmenkarije, če bi se lotil postopnega iskanja partnerice.

Randiji so dragi

Tako je prepričan 47-letni Jeff Gebhart iz Kansas Cityja, ki upa, da mu bo splet naklonjen in da bo nova izbranka kmalu v njegovem objemu. Naj bo zabavna in sproščena, samozavestna in ambiciozna, naj uživa v življenju kakor jaz, se glasijo poglavitni pogoji, ki jih je zastavil iskalcem njegove ljubezni. »Raje bom ta znesek namenil tistemu, ki bo ustrezno ocenil, katera je prava zame, sam pa bom užival v rezultatu,« pravi Jeff, ki je že sit spletnih zmenkarij in srčno upa, da bo naslednja, s katero bo sedel k romantični večerji, tista, ki ji bo nadel tudi prstan. Očitke, da si želi kupiti ljubezen, zavrača: razmišlja zgolj praktično, kajti vsako spoznavanje in zmenkarije moškega olajšajo za lep znesek, je prepričan, ne nazadnje pa je tudi čas v njegovem poslovnem svetu – denar.

Za morebitne kandidatke in tiste, ki pravo žensko zanj morda poznajo, je oblikoval poseben vprašalnik, in kdor nabere dovolj točk, se prebije v naslednji krog, tam pa sledi izpovedni spis, v katerem kandidatka oziroma njen predlagatelj pojasni, zakaj je prava za Jeffa. Dekleta, ki nominirajo sebe, ob morebitni zmagi ne prejmejo nagrade, ta je namreč namenjena samo tistim, ki se uspešno podajo v poslanstvo parčkanja. Ter zavetišču za živali: poslovnež je namreč velik ljubitelj živali, in če najde pravo, bo s 23.000 evri nagradil ne le zmagovalnega predlagatelja, temveč tudi združenje, ki rešuje pse pred prezgodnjim uspavanjem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije