VIDEO

Sosedu so dali ključ od svojega doma, ko so videli posnetek s kamere, so onemeli

Več na posnetku ...
Fotografija: Ob posnetkih ji je zastal dih. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Ob posnetkih ji je zastal dih. FOTO: Youtube

Zelo pomembno je imeti dobre sosede, saj ko imaš sosede iz pekla, ti lahko uničijo življenje. Na to opozarja dobra tri leta star posnetek Sharon Bulman (45), ki se je z družino odpravila na počitnice na Ciper ter  odločila, da bo sosedu dala rezervni ključ od doma, da bi popazil nanj, medtem ko bodo na poti. Zaupali so namreč človeku, ki je bil takrat njihov sosed že sedem let. A Sharon je  začela sumiti, da njun sosed vstopa v njihov dom, medtem ko jih ni doma. Sumljivo se ji je zdelo sporočilo z vprašanjem, kdaj pridejo domov, zato se je odločila, da bo v svojem domu namestila kamero. Bila je osupla nad tem, kar je videla ...

Na posnetku iz spalnice je sosed Gill pregledoval njeno spodnje perilo, potem ko je zagrnil zavese na oknih, da ga kdo od zunaj ni bi videl. Moškega je takoj prijavila policiji, obsojen je bil na eno leto zapora, prejel prepoved približevanja Sharon, denarno kazen v višini 700 funtov, od tega 500 funtov kot odškodnino Sharon za duševne bolečine, in 150 ur družbeno koristnega dela. 

Možaku so tudi naročili, naj se pridruži programu zdravljenja spolnih prestopnikov. Sharon je ob tem medijem dejala, da se v svojem domu ne počuti več varno in ne želi spati v svoji spalnici, potem ko je videla, kaj je v njej počel sosed.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas