NEVERJETNO

Škandal na letalu: mladi par zasačen med vročo akcijo, potniki iz sebe (VIDEO)

Potniki so posneli mlad par, ki se je vsem na očeh predajal strastem na poletu iz Londona v Dublin.
Fotografija: FOTO: Zaslonski Posnetek
Odpri galerijo
FOTO: Zaslonski Posnetek

Angleški mediji so poobjavili objavo, ki je zakrožila na družbenih omrežjih, na njej pa je mogoče videti žensko, ki ima roko v hlačah svojega partnerja, medtem ko so okoli njiju potniki, saj je letalo zasedeno do zadnjega sedeža.

»Vsakič, ko sem se obrnila, sem videla energične premike na sedežih na drugi strani. Bilo je zelo očitno, kaj počneta fant in dekle. Trajalo je približno 20 minut. En otrok je tekal gor in dol in videl, kaj počneta. Pokrivala sta se s šalom, a je bilo vsem jasno, kaj se dogaja – je povedala potnica Fara (26), ki je bila na krovu z mamo in bratom in je par tudi posnela, piše Daily Mail.

»Polet je bil kratek ...«

Kot je še povedala, se je zdelo, da se ne moreta zadržati, čeprav je bil polet kratek.

»Pred seboj smo imeli še približno 38 minut poleta, ko sem opazila, kaj se je dogajalo. Bilo mi je kar nerodno sedeti z bratom in biti priča temu, še posebno ker je bilo letalo eno manjših in se je zdelo, kot da vsi sedimo blizu drug drugega," je dodala.

Letalska družba se je odzvala

Potem ko je video postal viralen na družbenih omrežjih, se je oglasil tiskovni predstavnik British Airways in pojasnil škandal. »Naši kolegi iz kabinskega osebja niso bili obveščeni o nobeni težavi na letalu. Če bi bili, bi ustrezno ukrepali," so zapisali v izjavi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije