RAZBURJA JAVNOST

Najbolj znana ljubica s svojo izjavo šokirala ženske: To je razlog, da moški vara

Razkrila je razloge za varanje moških in ne bodo vam všeč.
Fotografija: Amy Kupps. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Amy Kupps. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Amy Kupps je verjetno najbolj znana ljubica, ženska, ki uživa v spanju s poročenimi moškimi. V preteklosti je ženskam že razkrila, kako opaziti znake, da jih partner vara, zdaj pa je tudi razložila, zakaj to počne. In tole vam ne bo všeč, saj Amy trdi, da so za varanje krive ženske, piše dailystar.co.uk.

»Če moški vara, je za to večinoma kriva ženska. Verjetno je dolgočasna, on pa išče le malo zabave in razburjenja drugje,« je povedala 32-letna Amy, ki je bila v razmerju tudi sama prevarana. Ženskam, ki so povprečnega videza, svetuje, naj se naličijo, morda celo opravijo kakšen estetski poseg, naj se oblečejo seksi in naj bodo »najboljša različica sebe«. »Moški zlahka izgubijo svoj fokus. Če ste srečne, bo vaš moški to opazil in bo vesel,« pravi Amy, ki ženskam svetuje, naj vedno presenetijo svojega moškega. »Oralno ga zadovoljite, ko tega ne pričakuje, na primer med gledanjem televizije. Pomislite, kako pogosto ste imele spolne odnose na začetku zveze. Mislim, da so potrebni od štiri- do petkrat na teden – seks je zelo pomemben. Če ste utrujene ali nimate časa za odnose, mislim, da bi to morale storiti,« pojasnjuje.

Ponosna ljubica dodaja, da težave nastanejo, ko v zvezi ali zakonu »ni dovolj seksa«, njen nasvet ženskam pa je, naj poskušajo uresničiti vse fantazije svojih partnerjev. »Smeh je v spalnici zelo pomemben, saj vas bo kot par zbližal,« pravi Amy, in če vas partner kljub trudu, ki ste ga vložile, vara, je njen nasvet, da se mu maščujete. »Če ugotovite, da vas vara, ga prevarajte nazaj. Oblecite si seksi obleko, pojdite ven s prijateljicami in ostanite pozno v noč. Samo počakajte, da vidite, kako bo ljubosumen,« svetuje in dodaja, da morda pa prav ob tem večernem izhodu srečate nekoga, ki zasluži vašo pozornost in vas ne bo nikoli prevaral.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije