GROZLJIVKA

FOTO: Zbudila se je po operaciji in doživela strašen šok

Pravi, da ima najgrše prsi.
Fotografija: Kara Antonio pred ponesrečeno operacijo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Kara Antonio pred ponesrečeno operacijo. FOTO: Facebook

Avstralka Kara Antonio, po poklicu medicinska sestra, je z javnostjo delila svojo grozljivo izkušnjo. Na indonezijski otrok Bali je odšla, da bi ji povečali prsi, ko pa se je zbudila iz anestezije, jo je pričakal grozljiv prizor. Ko so ji sneli obveze, je namreč zagledala najgrše prsi, kar jih je kadar koli do tedaj videla.

Kara, ki je imela prvo estetsko operacijo prsi leta 2013, se je po rojstvu otroka in dojenju odločila za novo operacijo, saj sta bili njeni dojki neenaki. Tako je 14. novembra iz Pertha odpotovala na Bali, kjer je kirurgu plačala 8500 dolarjev, da bi ji popravil prsi, a se je končalo drugače. Odločila se je, da bo posledice operacije delila z javnostjo in fotografije prsi objavila na facebooku.

»Bila sem razburjena, prsi so bile odvratne. Vse, kar je naredil, je, da je premaknil bradavici in vstavil večje vsadke. Začela sem jokati takoj, ko je odstranil povoje,« je za avstralske medije povedala Kara, ki ji je kirurg ponudil popravek, a tudi po drugi operaciji – ta je potekala dva dni po prvi – ni zadovoljna z videzom svojih prsi.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas