OJOJ

FOTO: »Dvojnica« Angeline Jolie znova šokirala: Zlomila sem si vrat

Na instagram strani, kjer deli slike svoje transformacije, ima na tisoče spremljevalcev.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Sahar Tabar, ki jo nekateri imenujejo kar dvojnica Angeline Jolie, je objavila bizarno sliko, s katere je razvidno, da je v bolnišnici. Ob tem trdi, da si je zlomila vrat. Iranska zvezda družabnih omrežij je ob tej s fotošopom obdelani fotografiji še zapisala: »Zlomila sem si vrat. Koliko ljudi mislite, da moli ...«

Le nekaj dni kasneje je objavila še eno digitalno spremenjeno sliko, kjer objema steber, pod njo pa šokanten zapis: »Bila sem lep moški.« Na njej ima neverjetno tanke okončine. Kakor koli že, na strani rumenih medijev je prišla leta 2007 še kot najstnica, ko so ti poročali, da je več kot 50-krat šla pod nož, da bi dosegla želeni videz. Že takrat so jo doletele obtožbe, da fotografije spreminja s fotošopom.

Transformacija, da te kap
Dvajsetletnica, ki se je rodila februarja leta 1998, je po poročanju ruskega Sputnika takrat začela strogo dieto. Kazalec na tehtnici je pokazal 40 kilogramov, prav tako je priznala, da je imela nekaj operacij, vključno z operacijo nosu, napolnili pa so ji tudi ustnice ter izvedli liposukcijo. V isti sapi je razkrila, da je preobrazba resnično odvisna od kombinacije ličil, fotošopa in pametne postavitve protetike. Na instagram strani, kjer deli slike svoje transformacije, ima na tisoče spremljevalcev.


Sahar, ki živi v Teheranu, je bila pred bizarno transformacijo običajno dekle.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije