NEVERJETNO

Bosanec, ki živi v poligamiji: Obe moji ženi sta noseči!

Elmedin bo postal očka četrtič in petič. Z obema ženama in otroki živijo pod isto streho.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphoto

Elmedin Karić iz Busovače v Bosni in Hercegovini, ki je javnosti znan po poligamni zvezi s svojima partnerkama, bo znova postal očka, saj sta obe partnerki noseči, poroča Blic.rs.

Pred tremi meseci se je znašel v središču pozornosti, potem ko je proti volji svojih staršev in staršev svoje zakonite žene Fatime v njuno razmerje vključil Ukrajinko Jano, ki jo je spoznal v Nemčiji.

Glede na posnetek, objavljen na družbenih omrežjih, bo Karić postal očka, saj naj bi bili Fatima, s katero ima že tri sinove, in Jana noseči.

V videu sta si skupaj ogledala nosečniške teste, kjer je bil najprej pozitiven Janin test, nato pa Fatimin.

»Dajte pijačo vsem, dve sta noseči,« je rekel neznani moški, ki je bil z njima na posnetku.

Karić je Jano je spoznal, ko je bil na začasnem delu v Nemčiji, dve leti prej pa se je poročil s Fatimo.

Njegov oče ni podpiral te nekonvencionalne družinske dinamike in ga je vrgel iz hiše, zato se je Karić odločil kupiti hišo, v kateri živijo vsi skupaj s tremi otroki.

»Spim z eno žensko, druga pa je z otroki. Naslednjo noč gre druga žena k meni, prva k otrokom,« je pojasnil Karić in dodal, da ju oba otroka spoštujeta in imata rada.

Na vprašanje, kako se je Fatima odzvala na prihod njegove druge partnerice, je dejal, da ji je že dlje časa omenjal takšno idejo, za katero sprva »ni bila razpoložena, kasneje pa je popustila. Vedno me je vodila fantazija, da želim imeti dve ženi.«

Pravi, da mu je Jana sprva rekla, da ne sme zapustiti žene zaradi nje, kar ga je pri njej tudi najbolj pritegnilo. Zdaj, pravi, se imata obe »radi kot pravi sestri« in dobro sodelujeta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije