INCEST

Bolno: brat in sestra naj jo kličeta kar 'mačeha'?!

Oče in hči naj bi bila noro zaljubljena, dobila sta tudi otroka.
Fotografija: Oče in hči sta dobila otroka. FOTO: Ccbi
Odpri galerijo
Oče in hči sta dobila otroka. FOTO: Ccbi

Steven Pladl (42) in njegova hči Katie (20) iz ameriške zvezne države Virginije sta bila pridržana zaradi incesta. »Zaljubljenca« je prijavila Pladlova nekdanja žena, potem ko je hči celo zanosila.
 

Kmalu po njenem prihodu sta se ločila

Katie sta mati in oče po rojstvu dala v posvojitev, ko pa je dopolnila 18 let, se je odločila, da ju poišče. To ji je prek spletnih omrežij kmalu tudi uspelo, pred dvema letoma pa se je k njima preselila. Tri mesece po njenem prihodu sta se mati in oče ločila, mati pa se je kmalu zglasila na policiji, saj je zadnji dan njunega skupnega življenja Steven prespal pri hčeri v sobi.

Oče in hči sta dobila otroka. FOTO: Ccbi
Oče in hči sta dobila otroka. FOTO: Ccbi

 

Sestra postala njuna mačeha?!

Par ima poleg Katie še dva otroka, prav ta dva pa sta mater obvestila, da njun oče s starejšo sestro pričakuje otroka. Njima je dejal, da lahko odslej Katie kličeta kar 'mačeha'. Katie je rodila oktobra lani, en mesec kasneje pa ju je prijela policija. Steven je sedaj že na prostosti, saj je plačal varščino, Katie pa je po poročanju portala The Daily Mail še vedno za rešetkami. Kje točno je njun otrok, oblasti niso razkrile.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije