ABRAHAMOVEC

Saša Dončić je dobil v Ameriki nepozabno darilo (Suzy)

Novopečeni abrahamovec je jubilej proslavil čez lužo, v Dallasu, kjer se je njegov sin boril za naziv najboljšega v ligi NBA.
Fotografija: Luka je očetu podaril zmago v domači dvorani. FOTO: NBA/instagram
Odpri galerijo
Luka je očetu podaril zmago v domači dvorani. FOTO: NBA/instagram

Športni direktor KZS Slovenija in oče našega najboljšega košarkarja Luke Dončića Saša je 14. junija dopolnil petdeset let. Novopečeni abrahamovec je jubilej proslavil čez lužo, v Dallasu, kjer se je njegov sin boril za naziv najboljšega v ligi NBA, dokler Boston v teh dneh dokončno ni pokopal upov Mavericksov. Saša je v ZDA ob sinu, snahi Anamarii in vnukinji Gabrieli zelo užival, za okrogli rojstni dan pa je prejel izjemno darilo – Luka je namreč ravno tisti dan zrežiral fantastično zmago v domači dvorani, čeprav edino, ki jo je njegova ekipa doživela v finalu.

Sinu je stal ob strani na skoraj vseh finalnih tekmah lige NBA.
Sinu je stal ob strani na skoraj vseh finalnih tekmah lige NBA.

Saša je bil vidno zadovoljen in odlično razpoložen, tisti dan pa je bil, čeprav je bil v ospredju dogajanja njegov sin, malce tudi njegov. Novopečeni 50-letnik je takoj po tekmi prejel številne čestitke zvestih sinovih navijačev, s stiskom roke in objemom pa mu je vse dobro zaželel tudi Drederick Irving, oče košarkarja Kyrieja Irvinga, Lukovega najtesnejšega zaveznika v Dallasu. Slavna očeta sta poskrbela za nekaj ganljivih trenutkov, ki so jih ujele kamere.

Slavna očeta Drederick in Saša se odlično razumeta. FOTO: NBA/instagram
Slavna očeta Drederick in Saša se odlično razumeta. FOTO: NBA/instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije