POLONA JANEŽIČ, ARHEOLOGINJA IN RAZISKOVALKA ZGODOVINSKE KULINARIKE
Naši predniki so jedli dobro in raznoliko (Suzy)
Pravi, da je hrana medij, ki nas lahko povezuje s preteklostjo, od svojih daljnih prednikov pa se lahko naučimo preudarnega ravnanja s hrano, da je ne mečemo stran.

Odpri galerijo
Zanimanje za kuhanje in arhitekturo je združila in ustvarila spletno stran Obujeni okusi. FOTO: Voranc Vogel
Mateja Blažič Zemljič, FOTO: Polona Janežič, Voranc Vogel, osebni arhiv
27.08.2024 ob 21:25
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Slovenske novice že za 1,99€ mesečno.
Obstoječi naročnik? PRIJAVITE SE
Več iz te teme:
Priporočamo
Zatresla so se tla, potres so čutili predvsem prebivalci občine Žalec
Šest ur čakanja, posmeh in ignoranca: pretresljiva izkušnja mame na urgenci v Mariboru
Škampi 28 evrov, lignji 22 evrov ... Takšne kakšne cene nas to poletje čakajo na morju
Ogenj zajel gospodarski objekt na Križan Vrhu, ogled kraja požara še poteka (FOTO)
Komentarji:
Priporočamo
Zatresla so se tla, potres so čutili predvsem prebivalci občine Žalec
Šest ur čakanja, posmeh in ignoranca: pretresljiva izkušnja mame na urgenci v Mariboru
Škampi 28 evrov, lignji 22 evrov ... Takšne kakšne cene nas to poletje čakajo na morju
Ogenj zajel gospodarski objekt na Križan Vrhu, ogled kraja požara še poteka (FOTO)