EVA ČERNE

Mladina ji bo hvaležna za opero

Ustvarjalna Eva Černe.
Fotografija: Čeprav je trenutno vpeta v številne projekte, si bo za svoj rojstni dan vzela čas za počitek in zdravico z najbližjimi.
Odpri galerijo
Čeprav je trenutno vpeta v številne projekte, si bo za svoj rojstni dan vzela čas za počitek in zdravico z najbližjimi.

Zmagovalka Bitke talentov 2006 Eva Černe te dni ne počiva, čeprav prazniki že trkajo na vrata. Pevka, ki bo med božičem in novim letom, natančneje 27. decembra, praznovala 32. rojstni dan, nam je zaupala, da trenutno največ časa namenja poučevanju v glasbenem centru, ki ga vodita skupaj s partnerjem Nejcem Avbljem.

»Uživam v predajanju znanja mladim talentom in sem ponosna na njihov razvoj in uspehe,« pohvali svoje varovance. Mlada pevka je trenutno zaposlena s snemanjem oddaj, nastopi v operi Čarobna piščal, v kateri jo lahko vidimo v vlogi Prve dame, s tenoristom Klemenom Torkarjem pa sta pripravila tudi novo operno predstavo za najstnike Aplikacija opera, s katero gostujeta po vsej Sloveniji.

»V začetku leta 2022 nameravam svojemu občinstvu predstaviti avtorske skladbe. Veselim se novega ustvarjanja in izpolnitve pri predajanju svojih čustev in razmišljanja,« še pravi Eva, ki je našim bralcem ob tem zaželela vse najlepše v letu, ki je pred nami.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije