ODPRTA KUHINJA
Je to, kar kuhate, res bolonjska omaka? Kaj bi rekli Italijani!
Italijanski chefi bi se držali za glavo.

Odpri galerijo
FOTO: Thinkstock
Bolognese, ragu, bolonjska – mesna paradižnikova omaka za testenine se marsikdaj znajde na naših jedilnikih, saj je pripravljena hitro in precej enostavno. Ha, tako smo mislili!
Tukaj je pet temeljnih pravil, ki se jih je treba držati pri kuhanju te omake, dodajamo pa tudi avtentičen recept, ki ga je za The Telegraph potrdil celo sloviti italijanski chef Massimo Bottura.
Branje nadaljujte na tej povezavi.
Tukaj je pet temeljnih pravil, ki se jih je treba držati pri kuhanju te omake, dodajamo pa tudi avtentičen recept, ki ga je za The Telegraph potrdil celo sloviti italijanski chef Massimo Bottura.
Branje nadaljujte na tej povezavi.
Hvala, ker berete Slovenske novice.
Berite Slovenske novice prvi mesec že za 7,99 € 0,99 €!
Predstavitvene informacije
Komentarji:
22:45
Kruta resnica ...