NOVA POT

Tina Maze povila deklico!

Malčice se veselita z živjenjskim partnerjem Andreo Massijem.
Fotografija: Nosečnost je potrdila na družabnem omrežju.
Odpri galerijo
Nosečnost je potrdila na družabnem omrežju.

LJUBLJANA – Dvakratna olimpijska zmagovalka in štirikratna svetovna prvakinja Tina Maze ima zdaj v življenju novo žlahtno pridobitev. Najboljša slovenska alpska smučarka vseh časov je namreč v sredo povila deklico, porod pa se je dogodil nekoliko prej, kot so to predvidevali zdravniki.
Korošica je svojo nosečnost sicer dolgo imela skrito pod tančico skrivnosti, je pa pričakovanje veselega dogodka potrdila s fotografijo s partnerjem Andreo Massijem na družabnem omrežju, na kateri je bilo videti nosečniški trebušček. »Ta zima bo zelo posebna. Pričakujeva novo poezijo, novo življenje. Ni besed, s katerimi bi opisala veselje in hvaležnost, ko postajava starša,« je takrat tvitnila Tina Maze.
Štiriintridesetletna Črnjanka je v dolgoletni zvezi s 16 let starejšim Massijem, ta je bil seveda nekoč tudi vodja njene smučarske ekipe, Italijan iz Gorice pa je bil tudi zaslužen za njen preporod v smučarskem športu, potem ko se je šampionka znašla na razpotju svoje kariere. Športna pot je sicer končana, je pa Tina Maze zdaj stopila na novo pot, pot materinstva in družinskega življenja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije