TRAGIČNO

Pretresljiva izpoved športnice: Mož me je brutalno pretepel

Borka UFC je zaradi družinskega nasilja morala v bolnišnico.
Fotografija: Rachel Ostovich navdušuje v borbah UFC. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Rachel Ostovich navdušuje v borbah UFC. FOTO: Instagram

Svet je obšla pretresljiva izpoved borke UFC Rachael Ostovich. Njen mož Arnold Berdon jo je tako brutalno pretepel, da je s težkimi poškodbami pristala v bolnišnici, odpovedati je morala tudi borbo s Paige VanZant.

Incident se je zgodil na Havajih, privlačna športnica pa je razkrila nekatere boleče podrobnosti: »Po mirnem večeru v družinskem krogu se je Arnold spravil name, me brez prestanka začel udarjati v glavo, lica in rebra, tako da sem padla na tla. Poskušala sem priti do zraka in nekako mi je uspelo pobegniti čez balkon. Izkašljevala sem kri in veliko padala.«

Berdon je trenutno v priporu in ima prepoved približevanja ženi in njuni hčeri. Njegova obramba trdi, da je spor zanetila Rachael sama in ga tudi prva napadla. 

Ostovicheva je na družabnih omrežjih objavila zapis, iz katerega bi lahko sklepali, da je pripravljena možu oprostiti. »Ne verjamem, da slaba dejanja pridejo le od slabih ljudi. Verjamem, da jih lahko naredijo ljudje, ki so zavedeni, čustveni in na robu zloma. Čeprav ta dejanja ne morejo mimo brez kazni, moramo najti tudi prostor za odpuščanje. Za hčer, ki ne bo imela očeta za božič. Za soprogo, ki nima moža ob sebi. Za človeka, ki je dopustil, da so ga v slabem trenutku obvladali njegovi demoni,« je zapisala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije