POŠKODBE

Po hudi nesreči se je oglasil Tiger Woods

Zahvalil se je za podporo.
Fotografija: Tiger Woods. FOTO: Mike Blake, Reuters
Odpri galerijo
Tiger Woods. FOTO: Mike Blake, Reuters

Golfist Tiger Woods (45) je podal prvo izjavo po hudi prometni nesreči v Los Angelesu. Zahvalil se je za podporo navijačem in kolegom športnikom, ki so se mu z njegovo tradicionalno opravo poklonili na zadnjem turnirju serije PGA. »Težko je razložiti, kako me je ganilo, ko sem na televiziji videl vse te golfiste z rdečimi majicami. Vsem tekmovalcem in navijačem sporočam, da zaradi njih lažje prestajam te zahtevne trenutke,« je Woods zapisal na twitterju.

Golfisti so na zadnjem turnirju PGA (2021 WGC-Workday Championship) na Floridi v velikem številu za konec oblekli rdečo majico in črne hlače, ki so zaščitni znak 15-kratnega zmagovalca turnirjev velike četverice Woodsa za zadnji dan tekmovanja. Turnir je sicer dobil Američan Collin Morikawa, ki je lani postal drugi golfist, mlajši od 25 let, zmagovalec enega od štirih najpomembnejših turnirjev (PGA Championship). Kot prvemu je to uspelo prav Woodsu.

Več zlomov na nogah

Woods se je 23. februarja z genesisom GV80 večkrat prevrnil. Iz močno poškodovanega vozila so ga rešili gasilci. Utrpel je več odprtih zlomov nog. Z operacijami so mu golenico utrdili s ploščico, gleženj pa z vijaki. Kasneje so ga iz bolnišnice Harbor UCLA premestili v Cedars-Sinai Medical Center prav tako v Los Angelesu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije