Naravoslovec z ledu pod Rožnikom

Uroš Batič diplomiral s čisto desetko Diploma eden od prvih ciljev
Fotografija: Processed with VSCO with hb2 preset FOTO:
Odpri galerijo
Processed with VSCO with hb2 preset FOTO:

HOKEJISTI SŽ Olimpije so z disciplinirano predstavo, podobno kot prejšnji teden z Brunicom, vnovič ohranili nedotaknjeno mrežo, forma Roberta Kristana se iz tedna v teden vzpenja. Podobno kot forma udarne naveze v napadu Hebar-Kralj-Zajc, ki je prispevala polovico od štirih golov. Pred zmaji je v petek gostovanje pri Bregenzerwaldu, železarji pa so v AHL prosti do 16. decembra in velikega derbija v Tivoliju.

V ekipi SŽ Olimpije je bil tudi Uroš Batič, ki se je s kolegi pred okoli 350 gledalci podil za ploščkom po ledeni ploskvi ljubljanskega športnega hrama pod Rožnikom.

Zdaj pa k bistvu: omenjeni hokejist SŽ Olimpija Uroš Batič je imel ta teden ob rednih športnih obveznostih tudi slavnostno opravilo – uradno podelitev diplome. S čisto desetko je 22-letni branilec diplomiral iz grafične in medijske tehnike na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani in nadaljuje študij grafičnih in interaktivnih komunikacij na isti fakulteti. »Trenutno je hokej na prvem mestu,« pravi Uroš, ki je z diplomo izpolnil enega svojih pomembnih ciljev.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije